Belägna på Omberg, i hjärtat av Vätterlen, i en fantastisk natur, med storslag na utsikter och trolska miljöer. 2018!
 • - Zipline östergötland

  by

  Tanzania- TunisienAsien- Burma- Förenade Arabemiraten (Dubai)- Indien- Indonesien- Japan- Jordanien- Kina- Malaysia- Maldiverna- Oman- Singapore- Sri Lanka- Thailand- VietnamKaribien- Aruba- Barbados- Curaçao- Guadeloupe- Jamaica- St MaartenNordamerika- Dominikanska republiken

  - Florida- Hawaii- Kanada- Kuba- Las Vegas- Los. Om ni önskar en annan tid eller vill klättra Nov- Mars så går det oftast att lösa men lägsta pris per grupp är 3000. Ha på dig oämma kläder och bra skor samt tag gärna med fika och badkläder för några av banorna tar på krafterna! Vuxen 350:-, ungdom 10-16 år 300:-, barn -9 år 250. Förlängning till heldag (16/6-19/8) 150:-/ person (även andra dagar efter överenskommelse säsongskort (16/6- 19/8 vuxen 1750. Utmärkta banor och trevlig guide! Omberg Zipline med ziplines och läckra höghöjdsbanor i bokskogen en häftig aktivitet för alla åldrar. Till skillnad från många andra höghöjdsbanor runt om i världen där plattformarna består av artificiella stolp- och betongkonstruktioner är höghöjdsbanorna på Omberg förankrade i bokskogens imponerande stammar, i en av de nordligaste bokskogarna i norra Europa. Omdömet skrevs från mobil enhet. (nr blå 1,2,3,4 zip). Omdömet skrevs, för den som vågar! Här kan barn från 3- 4 år klättra tillsammans med vuxen på ca 2 meters höjd! Väldigt många hinder och ziplines för pengarna! Lämna därför gärna er smycken hemma! Hela vårt engagemang bygger på en vilja att förmedla den naturrikedom som finns på Omberg och kunna erbjuda våra besökare två av landets naturskönaste höghöjdsbanor, säger Mattias Karlsson, som också driver lantbruk vid Ombergs fot och kajakuthyrning i både Vättern och på västkusten. Fyll gärna i denna och skriv ut/ tag med annars finns den hos oss: Avtal, april- Oktober finns bokningsbara tider även om ni bara är ett fåtal.

  Zipline östergötland

  Blå har något svårare hinder dating och är på 4 9 sibyllegatan meters höjd 5 timma för privatpersoner, språkSvenska, här kan ni klättra i hela 18 banor från 2 till 20 meter upp och kanske prova vår 375 meter långa linbana. Men det gäller att våga och samtidigt njuta av den variationsrika naturen på Omberg. Får en instruktion, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

  Här har vi inte mindre än 14 stycken ziplinebanor!Vid Sörsjöns camping i Östergötland ligger en Äventyrspark för er som vill p rova massor med höghöjdsbanor och linbanor.

  Ta på oömma kläder, i Ekopark Omberg i södra Östergötland driver Mattias Karlsson. Att åka stockholm zipline högt upp i trädkronorna i grova bokskogar är onekligen unikt. Miniban" bokning i kalendern måste ske minst 12 timmar innan tiden du är intresserad. Måste klättra med vuxen, nr gul 1, det är kul att se hur gästernas mod stiger under timmarna som vi är i luften. Dessutom är det mycket svårare att missa en bokning. Nu hoppas jag på nya rekord i sommar.

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv