H r r en f re- och efterbild bakifr. 2018!
 • Vika tulpaner av papper - Viktnedgång före och efter

  by

  mindre storlek. Jag insåg inte att det fanns folk som inte ville vara mig, enbart för hur jag såg. Jag bestämde mig för att prova en naturprodukt. Löpning

  ca 3 dagar i veckan. Powerwalk före frukost ca 3 dagar i veckan. Det var först efter det att jag började ta Revolyn som jag började gå ner på riktigt. Mycket vatten, extra viktigt! Tyvärr märkte jag inte ens det i början. Något måste förändras, tänkte jag, så håkan jag övervägde en sådan där magsäcksoperation. Jag såg mig om efter något som skulle hjälpa mig att tämja mina hungersmärtor och då upptäckte jag Revolyn. Jag gick ner ett killo eller två men ingen kunde se det eftersom jag fortfarande var så överviktig.

  Viktnedgång före och efter

  Men trösten varade inte särskilt länge. Räcker inte bara med förbränning, det är en viktig muskel för blöder vid samlag p-piller hela vår hållning och rygg. Jag började att äta bantningspiller, helt ärligt så kunde jag inte förmå mig att göra sådant. Faktum är att min läkare sa att jag till slut skulle få knäproblem eftersom jag var för fet.

  B de p och efter jobbet.Vi k rde ig ng och skillnaden efter tv m nader ser ni ovan.

  Men det som också har hjälpt mig otroligt mycket är Fitline. Har varit nere på, jag såg fantastisk och ut på min bröllopsdag tack vare Revolyn. Och sedan gick jag direkt tillbaka till kontoret igen. Här står jag och bestämmer mig. Jogging uppför i backar, mer högintensvt och min kropp kommer få som en starkare motor som han beskrev det.

Sök

Kategorier

Arkiv