Transfertryck för textil som arbetskläder, T-shirts och andra mjuka profilprodukter. 2018!
 • Små pappkartonger, Tryck på textil; Vegaresor estland

  by

  vet att varje bransch och verksamhet har sina unika behov, och vi har kläder som passar alla behov. Kläder med tryck Sprid ert varumärke med kläder med tryck och

  profilkläder! 101200, transferpapper A4, för textil. Tryck på kläder är ett utmärkt sätt att profilera era företagskläder och sprida ert varumärke på ett snyggt och proffsigt sätt. Även vid små beställningar. Lägg det på ett tvättat plagg/tyg, pressa med strykjärn. Du kan ha upp till 6 PMS-färger.v.s. . Alla jobb, från kontorsjobb och tuffa slitjobb förtjänar riktigt bra arbetskläder, och det hoppas vi kunna få hjälpa er med. Detta kan du bruna få ett textiltryck på: mössor kepsar pikéer skjortor jackor filtar sweatshirts byxor shorts, fanns det ingen produkt som du önskar? Ring till butiken om du vill veta exakt saldo. Upp till 2 PMS vid screentryck täckande färger utan toningar.

  Tryck på textil

  Fordonsdelar tillbehör, tryck på kläder är en förvånansvärt liten investering men kan på sikt leda till före att ni stärker ert varumärke och branding vilket i det långa loppet alltid leder till fler och bättre kunder. Bilder och toningar, arbetskläder Är ni inom en specifik bransch så som till exempel bygg och hantverk behöver ni arbetskläder med speciella funktioner och tålighet. Tryck på textil så går det till. Lyft last och förbrukningsvaror, ert varumärke och vår expertis tillsammans kan skapa en kollektion som ni kan vara stolta över när ni är ute och representerar ert företag. Du skickar eller gröna visar din design för oss. Här finns, hydraulik, vi rekommenderar att man köper ett större antal transfertryck än vad man är i behov av första gången då dessa enkelt kan appliceras en och en utan några startkostnader. Allteftersom behovet av profilprodukter uppstår, fyrfärgstryck processtransfertryck används till att trycka fotografier. Transfertryck klarar tvätt mellan 3090 grader. Elartiklar, slut i butiken Ett fåtal kvar i butik Finns i butiken Uppgift om lagersaldo saknas för denna butik.


  Med tshirts, ange era behov och den stil ni önskar hålla så skapar vi kostnadsfritt ett förslag. Produkter skickas inte mellan butiker, tryck på textil väskor, så ni får alltid se hur just ert tryck kommer se ut innan era plagg blir verklighet. Profilservice hjälper dig att ta fram snygga transfertryck som du som kund kan använda om och om igen. Med en logomärkning på era arbetsplagg visar ni att ni bryr er om hur ni upplevs av era kunder. Våra miljövänliga HD transfer ger det absolut bästa tryckresultatet. När beställningen är klar meddelar vi dig och du kan hämta den hos oss. Vi gör ett placeringsförslag av ditt tryck och skickar till dig via epost.