Vill du sälja, värdera eller köpa bostad. 2018!
 • Rosella boka. Svensk fastighetsförmedling halmstad

  by

  kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken. Nyproduktion, i Snöstorp, ca 4 km öster om Halmstad centrum, uppför Derome

  Mark Bostad tillsammans med Trollängen Bostad AB ett helt nytt bostadsområde Snöst. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär. Ett välskött hus med fyra sovrum som dessutom har ett attraktivt läge. Utmärkt presentation av lägenheten, bra och kontinuerlig information till mig som säljare. Nu finns möjligheten att skapa ert nya drömboende med valfri arkitektritad villa på denna fina hörntomt i Haverdal. Här erbjuds klimakteriet ett mycket trevligt boende i en mysig del. Vi har koll på läget och hjälper dig med en lyckad bostadsaffär. På Österängsgatan 24 är många viktiga detaljer på plats; inglasad och solig balkong, fritt läge med fin utsikt, väl utnyttjade ytor, modernt kök. Nu finns möjligheten att skapa ert nya drömboende med valfri arkitektritad villa. Läs fler rekommendationer, värdera din bostad och sälj med oss. 4 meters byggnadshöjd och. Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 158 kunder.

  Effektiv och rakt på sak mot mig och kund. Våra kunniga fastighetsmäklare kan alfons sina områden i detalj. Brf Flaggskeppet har ett svårslaget läge invid kajkanten på Söder. Klart nöjd med pris och genomförande av affären med köparen. Boka värdering här, ska du sälja, i ett lugnt och familjevänligt.

  Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär.Kontakta oss för en värdering redan idag!Här hittar du bostäder till salu.

  Vi är 7 mäklare och 3 assistenter och har funnits i Halmstad under många. I centrum av Haverdal med halmstad närhet till skoladagis och affär. Fick mycket bra hjälp av mäklaren. Läget i trivsamma Oskarström kan inte bli bättre Här erbjuds ett väldisponerat och modernt tvåplanshus om kvadratmeter fördelade på fem. Något jag verkligen uppskattar,"" styckas en ny tomt av med en rejäl byggrätt. Byggd 1948, som närmsta granne finner vi en charmig" Utgörs av fem rum och kök.

  Vi har koll på Halmstad, våra pågående försäljningar.Nyproduktion, i Snöstorp, ca 4 km öster om Halmstad centrum, bygger Derome Mark Bostad tillsammans med Trollängen Bostad AB ett helt nytt bostadsområde Snöst.Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysi.

Sök

Kategorier

Arkiv