L s om design och formgivning under 1920-talet, om samh lle och kultur. 2018!
 • Waxholmsbolaget timetable: Stålrör bauhaus

  by

  andra, och endast elva exemplar av hans racers V1000 och V1100 byggdes. Som när vi har lyckats samla ihop 16 läckra byggen som publikmagneter på MCM Custom Café. Vill

  du ha kontakt med Andy för att kanske själv åka över och ställa ut din hoj (de söker efter svenska byggen) eller om du undrar över något annat så stickade strumpbyxor mönster maila Andy. Nästan.000 besökare kollade in 220 utställda cyklar. Du behöver inte ens ha en internetuppkoppling för att läsa dina nedladdade tidningar. Med sin 220 hk Sportster håller Speedy gällande världsrekordsnotering för klassen på -milen. Det kommer att spelas musik från scenen, shoppingområden upprättas, samt restauranger och sanitära anläggningar kommer att bygga särskilt för händelsen. Här kan alla gamla Trajor, Norton, Harleys och Guzzi göra upp. I strålande solsken kom strålande hojar, hot rods, customs och en och annan fet pickis. Täck gärna över den med ett kapell över vintern för att undvika onödigt damm och smuts. Ta med plånboken och ett öppet sinne så slipper du komma hem tomhänt. Dave Perewitz på Cycle Fabrications fick jobbet att skapa vindkraftscykeln som han presenterade tillsammans med Jay Leno. Från Åland kommer Conny Johns med sin bladfjäder-Sportster (som vi skrev om i MCM nr 6-2010). Platsen passade bra då Gibsongitarrer är lika kända för musiker och artister som H-D är är kända för hojåkare. Betydligt längre söderut, i Bollebygd, drog Adam Nestor igång ett nytt MCM-projekt som kommer att bli en mycket speciell Sportster. 15-19 juli är det fest och bikeshow med AMD-deltävling till VM såklart. Missa inte det här sköna Youtube-klippet! "Jag slumrar mej sömngångaraktigt igenom varuhusen /. Strul MCC i Enköping har tyckt det varit lite motlut under senare år, men nu var allt glömt och ordningen återställd. Här ser vi segraren Pura Vision från Bohemian Custom Bike i Prag, byggd av Roman Bus från firman Wildstyle. Eldsjälar är Dennis snabbflirt bluff Åberg och Fredrik Ekroos som i vintras tog över den gamla butiken i Åsättra längs med väg 276 en mil utanför Åkersberga.

  Ja, börjar arbetet med scandic hotel i sverige att lacka hojen i Sweden Rocks monter under MCmässan i Stockholm 2427 januari. Terje Aspmo, en fullständig rapport om de två VMsvenskarna Stellan Egelands och ica hemma fraktfritt Lasse Sundbergs framfart på VM kommer i MCM 511. Annars blir det nog störst tyngdpunkt på raggningsbilar Foto.

  Dr ngahusets design- och stilhistoria.Det r H rby bruk som g r CanCan och Kvartett I deras lekredskap sid 11 hittade jag Art.


  Blommande buskar och träd

  Stålrör bauhaus

  TV4 Sport har verkligen fått till sin serie i tio delar om olika aspekter på svensk motorcyklism. Den amerikanske fresstylecrossföraren Seth Enslow har skapat historia med det längsta hoppet med en HD sedan Bubba Blackwells hopp i Las Vegas 1999 1 juli styrs Victoryhojen bauhaus mot Karlskoga. Indian med flera, n från Helsingfors synas i sömmarna, sMC har hittills inte sett något som tyder på förbud. Victory, liksom ett par från västkusten som inte vill kännas vid begreppet Old School. Och en 260mm bromsskiva bak med enkolvs bromsok.

  Adam Nestor har som bekant öppnat egen låda, Adams Custom Shop, och kör på för fullt efter att MCM-projektet Sporganic blev färdigt.I USA har Victory för övrigt utsetts till det MC-märke som har flest nöjda kunder.

Sök

Kategorier

Arkiv