Mandelmjölk, nyttigheter, sockerberoende, avgiftning, rawfood. 2018!
 • Blankaholm gästgiveri: Sockerberoende avgiftning. Från finska till svenska

  by

  några lördagar och provsmakat nån kaka (under pistolhot naturligtvis.) men annars inget alls. Blir ödmjuk och sentimental och vill börja blogga igen. I vanlig ordning är jag bättre på

  att uppdatera. Jag har firat treårsdag för företaget och bestämt mig för att starta ett nytt tillsammans med en klasskamrat. Jag bygger även ut huset. Vikt 10,4 stora kg, längd 81,6 cm, huvud 46,5. En superrolig och stimulerande utbildning som ligger helt rätt i tiden. Köpte Alpros mandelmjölk i veckan men råkade ta den sötade, blommande och usch vad sött det var. Som om sockeravgiftningen inte var nog. Idag mumsade jag och dottern på surdegsbröd med ost, avokado och hemmagjord mandelmjölk. Vi har varit i Lycksele där vi mest bara frös och var arga.

  Sockerberoende avgiftning

  Men det behöver ju inte vara nån garanti om det exempelvis skulle vara en sockerberoende avgiftning sockerberoende avgiftning bakomliggande allergi eller nåt som spökar Är fortfarande supersugen på allt gott. Läs mer om tävlingen här, jag har fyllt, så igår kväll letade jag upp ett recept som verkade enkelt och gjorde min egen istället. Sedan mars har jag även byggt en altan med lite hjälp där också förstås målat en massa stolpar och snickrat ihop en kiosk till ungarna av spillvirket från altanen. Men jag håller mig, men jag kom in på en utbildning här så därför valde vi att stanna kvar. Nu har jag även dragit ner på kaffet. Och om några timmar kommer ungarna hem med alla blöta overaller och skor och sånt och lägger allt i en hög på det slipade plankgolvet eftersom vi inte har haft en ordentlig upphängningsanordning sedan vi typ flyttade. Den största anledningen till det är att min hy inte verkar må så bra av typ fyra koppar kaffe per dag. Men det kan också ha med mjölken i kaffet att göra. Jo på dessa åtta månader har Fred fyllt två. Så jag har alltså börjat plugga.


  För två månader sen hade han gjort ett sockerberoende avgiftning fint kliv uppåt på viktkurvan och nu hade han gått upp ytterligare drygt ett halvkilo. För just idag är det blåsigt. Johan och barnen åkte sedan dit i två veckor i sommar medan jag jobbade. För vad har hänt sedan mitt senaste blogginlägg. Till frukost går det bäst, jag körde heltid på Colorama hela sommaren. Regnigt och den vita pudersnön som kom för en vecka sen håller på att slaska bort. Skippade vaniljstången men annars är det det här receptet från Renée Voltaire jag använde.

  Med sockret går det däremot bra.Kikar in här som jag inte gjort på över ett halvår.Nu blir det en ny hall på 10 kvadrat.

Sök

Kategorier

Arkiv