Nu är Tips-SM 2018 i gång! 2018!
 • Viking line kontakt telefon. Sm i stryktips 2018

  by

  heltäckande guide inför Tips SM 2019, när det väl är dags för en ny upplaga av denna fantastiska svenska tipsturnering. Får här ny chans att jaga bort det, nu

  med Jefferson Montero och Wilfried Bony som båda har varit långtidsskadade. Tyvärr räckte det inte på långa vägar då hela sex bollar trillade in bakom stackars Alex McCarthy in Southamptonkassen. Nog om det. Var i vanlig ordning ruggigt svaga och målet man gjorde var en frispark som Ayoze Perez mer eller mindre fick i skallen och lyckades skarva in den i nättaket. Försvaret med Tommy Elphick i spetsen gör jobbet och framåt är Jarrod Bowen duktig, Kamil Grosicki en av de bästa i The Championship och Fraizer Campbell agerar som en måltjuv ska. Det sämsta resultatet räknas bort. Vi ger Bristol en chans till och sätter ettan som första tecknet. Anfallaren Troy Deeney bör vara stryktips åter här. Det finns viss prutmån eftersom du får ett system på 64 rader, men som de flesta spelare vet betyder det inte särskilt mycket när det gäller att få tretton rätt. Lagdeltagare får 50 000 kronor var samt samma resa. Så inte helt oväntat vann då även Huddersfield sin match mot Fulham fullt rättvist sett till chanser. Fotnot: Vinnaren 2017 hette Freddy Karlsson från Norrköping. Nu till genomgången som förhoppningsvis ska ge tillräckligt med info för att vara med och utmana om jackpotten som ligger på 13 miljoner denna helg. Det finns två tävlingar att ställa upp i, dels den individuella tävlingen samt som lag. Det är oerhört jämnt finalisterna emellan, ettan har 55 rätt och den 13:e. Hade FEM raka matcher utan mål innan matchen senast mot Manchester City. Föll senast på två hårt dömda straffar när man var på besök i Rotherham. Birkir Bjarnason missade matchen mot Bolton men är åter här. Brände då mängder med chanser och tyvärr var det ringrostiga duon Gerard Deulofeu och Stefano Okaka (båda har varit skadade) som fick de bästa lägena. Får även denna gång klara sig utan Mason Mount som varit en av lagets bästa spelare så här långt. Har nu gjort nio mål på femton matcher och närmar sig skytteligatoppen med stormsteg. Daniel Ayala åter efter avstängning.

  Sm i stryktips 2018

  Men då utan penningpris, visst fanns det sm i stryktips 2018 chanser att avgöra för Boro men framför allt Jordan Hugill missade det mesta. Tävlingen eller mästerskapet som går under namnet Tips SM 2018 är en tipsturnering från sm i stryktips 2018 Svenska Spel med fina priser i potten. Men även som femma får man hänga med på resan. Som sägs kräva djupgående kunskap om engelsk fotboll.

  Kolla aktuell ställning i tävlingen - hur ligger du och ditt lag till?Och glöm inte att spela ditt 64-raderssystem före lördag klockan 15:59.Svenska Spel önskar lycka till!


  Ica umeå - Cystor på äggstockarna behandling

  Vill du bli en mästare, leicester Burnley, craig Bryson. Här är det åter hemmaplan och där vet vi att laget och framför allt Jutkiewicz trivs som kängurun i Australien. Oroväckande nog så är de digg målen utbildning de enda som man mäktat med att göra hemma.

  Stigtomten med vänner, Stockholm, Kungsholmen.Efter fem kryss på sex matcher tog man senast en trepoängare mot Swansea.Det handlar om att kunna säga att man är bäst i Sverige på tips.

Sök

Kategorier

Arkiv