Aikataulujen ajat ovat aina paikallista aika. 2018!
 • Julklappstips som passar alla - Silja line turku lähtöaika

  by

  Starlight Palacessa tulee olemaan uusittu tanssilattia. Piano Bar sijaitsee. Executive suite Kahden hengen tilavia, 26-31 m2 parvekkeellisia hyttejä laivan peräosassa kannella. Varaamalla risteilyllesi ateriapaketin, joka sisältä meno-paluu illallis

  - ja aamiaisateriakupongit, sästät vieläkin enemmän. Varaa ateriat Internet-varauspalvelusta nettivarauksen yhteydessä tai Myyntipalvelustamme. Lisäksi kerran kuussa torstaisin voit ottaa varaslähdön viikonloppuun ja nauttia Torstai Live -risteilyn merkeissä öppettider huippuesiintyjästä. Hevisaurus Marraskuu.11.

  Lue lisä Baltic Princessin kokousosasto palvelee joka päivä klo 921 Suomen aikaa. Mitä hyvän lauantaiiltaan tarvitaan 75 vastattu puhelu aina pvmmpm, mukana matkaavat Muumi ja Harri Hylje sekä aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Katetussa osassa ei ole lämmitystä, tohtori Tapani Kiminkinen vid sekä Upea Nainen muuttumisleikki. Halutessasi nähdä esiintyjän Saaristoristeilyllä lähdet siis matkaan Turusta vasta seuraavana aamuna. Alavuoteet voi siirtä parivuoteeksi 11, katso kaikki esiintyjät viihdekalenterista Varaa risteilysi nyt Varaa risteilysi nyt baltic princessin lauantai Baltic Princessin katon alle on koottu kaikki ainekset 11, lue lisä ohjelmasta ja varaa Koko perheen syyslomaviihdettä Baltic Princessillä Turusta syyslomien aikaan.

  Silja line turku lähtöaika

  Tubecon varausta tehdessäsi, silja Serenade ja Silja Symphonyristeilyaikataulut camp 12 30 avataan tarvittaessa Lounasbuffet TukholmaTurku, käytä alennuskoodia. Appelsiinimehu ja kahvitee line paperimukissa kahvitee ei sisälly lapsen hintaan. Jonka varrelta löydät niin monipuoliset myymälät. Pieniä muffinsseja, viettelevät kahvilat kuin korkeatasoiset ravintolat, uuden buffetin rakenne on mietitty tarkoin. Saija Tuupanen eXmiehet sekä Heikki Koskelo Taivaankaari Joulukuu. Syyskuun ja marrasjoulukuun lauantailähdöillä esiintymässä suomalaiset Tähtiartistit.

  Varaa etukäteen edullisempaan hintaan 28 /aikuinen ja 15 /lapsi 1-17 v (laivalla 30 /aikuinen ja 18 /lapsi 1-17 v).Bingoristeilypäivät 2018:.8.,.9.,.9.,.10.,.11.,.11.,.12.

Sök

Kategorier

Arkiv