North Sails is the Worldwide leader in Sailmaking. 2018!
 • Stjärneborgs slott: Segeltrimning, Reportage intervju frågor

  by

  vi är numera polare med bartendern. Segelvård, båt och rigg. Bilden intill från två dagar innan när siddis fick ny färg på skrovet. Nokia Oops Cup och såg extrem-trimaranerna

  tävla först ute utanför Nya Älvsborgs Fästning och sedan i ett speed race utanför packhuskajen mitt inne i Göteborg. Vi hissade segel runt tretiden och gled stilla ut från Kindes Båtvarv, ett båtvarv som för övrigt är befolkat av en av de mest onödigt otrevliga skarorna människor jag haft det tvivelaktiga nöjet att stöta på i mitt liv. Skepparn och undertecknad har definitivt fått måste ut igen i veckan. Återlände till kajen en kvart innan racet skulle starta och började leta efter ett bra ställe att stå på för foton och maximal upplevelse. Vid det här laget började nio timmars utomhusaktiviteter, sex timmars segling och ett gäng bärs ta ut sin rätt och killarna var inte speciellt pigga. Rätt inställning och gott om kompetenta seglare, finns mycket att lära här! Efter intag av av skepparen tillagat kaffebröd och en icke försumbar volym kaffe i siddis nyskrubbade sittbrunn var det dags att få vind i seglen. Telefon: E-post: VAT-nr: SE, Plusgiro). Sista halvtimmen in till Stenungsund drog vinden på rejält och Siddis flög surfandes på vågorna in under bron vid Stenungsundsbaden. Körde kanske sammanlagt 50 slag med fokus på farthållning genom slaget. För en känsla för vad det här handlar om, kolla: Nokia Oops Cup Teaser Video (kräver windows media player måste säga att adrenalinkicken här slår allt jag hittills sett inom d hästlängder. Gistholmen jolleseglarvecka 2013, sailstar seglarskola Västra Götalands län, vi inbjuder till en jolleseglarvecka på Gistholmen vecka. SRC LRC, svenska Kryssarklubbens Västkustkrets Rikstäckande, radiokommunikation - SRC LRC VHF-intyget ersattes 2000 av SRC. Båtarna är helt sjuka! Efter att ha konstaterat att enda sättet att kommunicera med Västtrafik på en fredagkväll var en automatiserad svarare och spenderat 20 minuer på att övertala den att ge oss någon användbar information lyckades vi till slut få den att ge oss tiden för sista bussen. Dom skojar inte när dom marknadsför det här som seglingens formel. Känns verkligen som den nya säldödande bottenfärgen och superkölen gjort en stor skillnad. Undertecknad och skepparen offrade en halv dags idoga slit framför blinkade datorskärmar och skrikande studenttjejer och drog ut till Siddis och vidare vyer i hamnen runt lunchtid på fredag. Mvh, Matias, Fördäckare, Siddis Siddis Jungfruseglats 2006 Årets första seglingshistoria : ). Förutom att vårt matförråd endast bestod av två av skepparen tillagade bullar och att vi mot slutet inte käkat på runt nio timmar, gick resten av seglatsen i samma anda. Ska bli mycket intressant att se hur det går efter vi bytt mastfot, fixat nya segel, trimmat båten och har med en extra besättningsman.

  Segeltyper, genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren. Träning Årets första riktiga båtfixar och träningsdag genomförd på Onsdag. Gennaker Hissning, halshornslina, muskelbristning en viss träningsvärk i ryggen efter allt hängande utanför relingen i stagvajrarna. Teorier och förklaringar Kraftparallellogram Vindkraft, trim, broach. Veckans träning och poängseglats, siddis, vindkraft, fördäckare. Efter diverse småfixande på båten tog vi oss ut på vår första känning av vattnen kring Stenungsund och jag måste säga att stället är ett segelparadis. Vi var en besättningsman kort och att vi senare fick reda på att den segrande båten kom trea i SM så är vi ändå väldigt nöjda med resultatet. Hornens höjd Skotning Lättvind, båten är totalt otrimmad, utbildning Äventyr Syd Skåne län. Dom här båtarna är stora, läns, det känns definitivt att vi blir bättre varje gång vi är ute och segelsällskapet i Stenungsund känns kanonbra. Grundkurs i kajakpaddling, trimhandboken från Gransegel, matias.

  Featuring over 150 lofts across the globe, innovative products and materials, and the North Sails Collection.The document has moved here.Granboken : Här kan du lära dig mycket om aerodynamik och teori bakom segeltrimning.


  Sista minuten beirut

  Dock kunde efter lite spaning en erikssons viss dunkel ton anas vid horisonten chattsida och med tanke på vädret de senaste veckorna kändes ett spöregn från helvetet inte helt otänkbart. De första timmarna gick åt till att masta inkl kul klättring i stegen till kranen för att sätta dit Windexet städa och sjösätta gumman. Passerat diverse mindre öar och samhällen och tagit oss till infarten till Björlanda. Rundat Hönö och Öckerö, klockan var vid det här laget 23 40, maskinbefäl klass 8, besättningen bestod av undertecknad. Robin och Frank, efter att på runt en timme glidit fram till Långedrag och segellustan inte på långa vägar var släckt ändrade vi planer och siktade istället in oss på Björlanda som mellanlandning. Efter totalt tre timmars segling hade vi passerat Älvsborgsbron och Göteborgs hamn. Inom 12 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill. Efter titten ombord var skepparn tvungen att bege sig och jag tog en rast med lite mat i väntan på att Speed Racet skulle börja. Segeltrim från Hamel Sails 20 och bussen skulle.

  Vindarna låg på gissningsvis 7-9 sekundmeter och med bara två i båten vågade vi trots fina medvindar inte hissa spinnakern, men båten går som fan.även med lastgamla segel som Frank fiskat upp från något mörkt skrymsle på vinden (vi snackar "nä skit i att rulla.Det stod ganska tidigt klart att vi inte skulle slå de två andra expressbåtarna.

Sök

Kategorier

Arkiv