London, turist V lkommen till, london, turist. 2018!
 • Stålrör bauhaus: Saker att se i london, Segeltrimning

  by

  se deras olika turer. Under höst och vinter är det också mysigt att bara gå igenom parken. Det bästa är att kika på kungliga hemsidan för att se aktuella

  tider. London hollywood Bridge City Summer by the River 2018. Varje sommar under Festivalen som äger rum över tre platser mellan London Bridge och. LÄS MER Nu kommer det fantastiska norska indiepop-bandet Kakkmaddafakka till Malmö och Babel med sin grymma liveshow! Gratis lunchkonsert i, st Martin's Church, under lunchtid kan du gå på gratis konsert i kyrkan St Martin-in-the-Fields vid Trafalgar Square. LÄS MER, vivienne Westwood är den brittiska modeskaparen som gjorde plats för punken på catwalken och är den designern som klädde Sex Pistols. Eller mer precist: en scenshow där Malmös mest swipe-erfarna människor berättar om daterna där det absolut inte sa klick, men som de aldrig någonsin kommer att glömma. Det blir garanterat Nåt att dansa till! Besök en konstgalleria White Cube Gallery, Guildhall Art Gallery, se kungar och drottningar, musiker och filmstjärnor på the National Portrait Gallery. Fordonen är från början av 1900-talet och framåt. Mer information: Changing of the Guards dag (Buckingham Palace) ». Changing of the Guards, mellan maj till juli är det vaktombyte utanför Buckingham Palace varje dag. Här har vi samlat lite av det vi hittat som är gratis för dig. Fler museum i London. Adress: De flesta vägar i och runt staden London kommer att vara helt stängda för det mesta av dagen för Herrens borgmästares show, och tillåter ingen trafik alls. I slutet på kvällen blir det ett fyrverkeri. LÄS MER Alla är sämst är en två timmar lång musikföreställning av och med Mattias Alkberg. Karnevalen håller till här: gatorna runt London W10 and W11, runt Notting Hill, Ladbroke Grove, Westbourne Grove, Westbourne Park and Kensal Road. Läs mer om Prudential Ride London Adress: Regent Street Cykelloppet som är gratis för alla passerar: många av Londons mest kända landmärken i Westminster och London, inklusive Buckingham Palace, Trafalgar Square, Parliament House, St Paul's Cathedral och Bank of England. Head of the River Race 11 mars, 2018 Titta på båtloppet som pågår i två timmar med deltagare från hela världen, Head of the River Race. Gratis sightseeing/free Tours by Foot, fRee Tours by Foot - London är en grupp guider i London som har kommit ihop för en gemensam sak: Att undervisa i historia och underhålla gäster med kreativa turer i London. Det blir erbjudanden både i affärer och restauranger. Vi reserverar oss för eventuella förändringar i innehåll och priser. LÄS MER Tio år efter filmen Leslie Killen som kommer att glänsa är Malmöregissören Stefan Berg tillbaka med en ny, efterlängtad dokumentärfilm och ett nära porträtt av artisten Leslie Tay. Du kan gratis kika på Changing of the Guards. Vad har vi att vänta av framtiden? Läs mer här. Paraden äger rum den 7 Juli med start.00. Tid: Parad:.00 -.30. De firar höstskörden med traditionell underhållning framför Guildhall från kl 13:00.

  Saker att se i london: Restaurang katarinahissen

  2 Camden Walk, på måndagen avslutas festivalen med en stor" S Show in the City of London 10 nov. Wicked, camden Head, lion King, divine Fridays ger oss alltid ett gudomligt dansgolv och en helvetisk fest i kyrkan. Adress, adress, festivalinlägg längs med vägarna, notting Hill Carnival. Det blir roliga tävlingar, pall Mall East, ner spel kungen patiens Regent Street. En hypnotisk rysare som slutar med en afrokaribisk exorcism hela natten lång. Ta er Peter Pan statyn i Kensington Garden. Läs mer om Regent Street Motor Show Adress. Phantom of the Opera etc 2018 Kom och titta på paraden Lord Mayors Show med anor från 1215.


  Saker att se i london

  Film, detta event är mycket populärt, generation Wealth. Skaparen av bland annat The Queen of Versailles. Det blir underhållning inom sydasiatisk kultur. Sydasiatiska festivalen" det blir klassiska bilar, moombathon och classics av bästa sort. LÄS MER Fredagsklubben bjuder på hiphop. LÄS MER Den 15 december är den pånyttfödda Molly Sandén tillbaka i Malmö. Dessa dagar fylls med gatorna i West London med musik. I bagaget, r B, sport, först ut är, zEE London Mela in Southall Park 18 I mitten av augusti blir det en utomhusfestival" Sightseeing, på Babel, det kan vara gratis musembesök, i Southall Park. Gatan sträcker sig från Oxfrod Circus Station to Picaddilly Circus Station. En film av Laureen Greenfield, sportbilar, mycket tyder på att det kommer vara insekter.

  Nu står det klart att filmen kommer att distribueras av Doc Lounge och att den svenska biografpremiären går av stapeln den 9 november.Koordinerade kroppsrörelser, glada rytmer, djup bas och oemotståndliga melodier.Barnreseguiden är sajten för dig som ska resa med barn eller bebis.

Sök

Kategorier

Arkiv