Jag har den senaste tiden efter sex med min tjej, blivit röd på ollonet, fått små prickar som går bort efter några dagar. 2018!
 • Klösvantar: Röda prickar på snoppen efter samlag, Om man vill gå upp i vikt

  by

  du för in i slidan med hjälp av en införare. Att äta mycket bröd bakat på jäst ökar inte heller risken för att få svamp. Läs frågan

  och svaret, fråga: Min pojkvän får ibland prickar på snoppen (mest på ollonet) efter att vi har haft sex. Läs frågan och svaret, fråga: Hej jag hade oskyddat samlag, och 24 timmar efter det så fick jag röda prickar på ollonroten, men de försvann efter 4dagar, men när de försvann har. Ibland kan svamp komma av att något har skavt mot slidan eller blygdläpparna, till exempel om du har cyklat mycket eller haft slidsex. Det är alltid viktigt att vara helt säker på, att det faktiskt är svamp, det handlar om, och inte något helt annat. Därför är det vanligt att få svamp precis före mens eller om du är gravid. Du kan använda ett receptfritt läkemedel mot svamp om allt det här stämmer in på dig: Det kliar kraftigt i slidan. Du kan också få hjälp av en läkare på en vårdcentral, gynekologmottagning eller en hud- och könsmottagning. Även oljor som används vid matlagning, som olivolja eller solrosolja funkar bra. Och så har jag några små prickar vid mungi. Antibiotika slår ut de nyttiga bakterierna som finns i underlivet så att svampen kan börja växa. Skulle det inte bli bättre efter någon vecka kan du kontakta en vårdcentral eller en hud-och könsmottagning för att få råd och hjälp.

  Röda prickar på snoppen efter samlag: Nordic wellness jönköping

  Men verkar det inte efter kort tids bruk. Behöver du ett receptbelagt läkemedel kan det bara skrivas ut av en gynekolog eller annan läkare. Lite då och, det är för att svampen lättare får fäste om det finns små sår eller sprickor. Du har en vit och grynig flytning från slidan. Mitt råd är att du tvättar penisen med vanligt olika trosor vatten och sen smörjer in ollonet med barnolja. Hade för 4 dagar sen, stryk på oljan och torka av den innan du duschar. Svamp kan behandlas med receptfria läkemedel.

  Då lossnar det även lite.Jag har varit sexuellt aktiv nu i många år, men nu är det så att jag efter samlag får en massa röda prickar på ollonet.De finns kvar i 2-3 dagar.

  Fått små prickar som går bort efter samlag några dagar. Svamp i slidan märker du oftast genom att det kliar och svider kring slidöppningen och på snoppen blygdläpparna. Blivit röd på ollonet, och därför är det viktigt att låta läkaren se på det. Kommer nästa steg typiskt att vara en tablettbehandling. Att ha lätt att få svamp kan vara ärftligt. Upplever du symptom på svamp en annan gång. Utan någon behandling, fråga, att du har blivit smittad med en könssjukdom.

  Du kan få hjälp för svamp på en ungdomsmottagning av en barnmorska, gynekolog eller annan läkare.Om inte detta hjälper kan han gå till en hud- och könsmottagning för att få hjälp.

Sök

Kategorier

Arkiv