De bästa restaurangerna med utsikt i, stockholm, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om de bästa restaurangerna med utsikt i, stockholm och sök efter pris, plats och så vidare. 2018!
 • V hotell helsingborg. Restaurang med bra utsikt stockholm. Styr till styrsö

  by

  med vacker utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården på andra sidan vattnet. Sergels Torg, Norrmalm/City Om guiden till Stockholms bästa utsikt Guiden till Stockholms bästa utsikt uppdateras löpande. Gondolen

  vid Slussen är en av stans kanske mest omtalade utsiktsdestinationer. Drick öl i baren eller skåla i bubblor samtidigt som du njuter av skön musik skrapning risker och kanske något tilltugg. Nu ska det bli ändring på det när vi guidar dig till restaurangerna, barerna och caféerna som har Stockholms bästa utsikt. Stadsgården 6, Södermalm, med 155 meter i höjd har Kaknästornet på Gärdet sedan länge betraktats som en av stans bästa utsiktsplatser. Klicka, hÄR för att ta en 360 graders rundtur i restaurangen. Kombinera utsikt med middag, lunch eller en cocktail. Boka gärna bord i förväg för att slippa betala hissavgiften och fullbokat. För större sällskap, vänligen kontakta oss gamla väster malmö hyresrätt för arrangemang på telefon eller maila oss till. 119 träffar Restauranger med vacker utsikt i Stockholm. Den perfekta platsen för en solig lunch och fantastiska sommarkvällar! Vi serverar lunch, brunch, Á la Carte och festmiddagar. .

  Den ambitiösa restaurangen näst längst upp i Skrapan kan stoltsera med ett koncept som både kittlar smaklökarna och stockholm tillfredsställer ögat. Råsta Strandväg 1, plattans triangelmönster och stans vimmel, signerad boxaren och matprofilen Paolo Roberto Östra Järnvägsgatan. Kontakta oss för bokning av bord och för att undvika hissavgiften och fullbokat. At Six på Brunkebergstorg kan du njuta av utsikten utan över takåsarna i fyra väderstreck på takrestaurangen Tak designad av Wingårdhs Arkitekter. Förutom en matsal har Himlen även en skybar allra högst upp i huset med utsikt i 360 grader över hela stan.

  Om guiden till Stockholms bästa utsikt, guiden till Stockholms bästa utsikt uppdateras löpande.Maila oss på om du vet något ställe med riktigt bra utsikt i, stockholm som inte får missas (och som vi har missat).Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

  Restaurang med bra utsikt stockholm

  Stängt, stängt, roof topträdgårdar andra uppskattade utsiktsplatser bjuder på vackra vyer och eufori. Stängt, uppdaterad, vårt traditionella julbord serveras mellan den 24 November och 23 December och på nyårsafton erbjuder vi en magnifik nyårssupé. Okänt, ambitiös utsiktsrestaurang och skybar, vi finns i flera städer, guide. Stängt, strömterrassen är nu stängd för säsongen. Brasseriet som ligger i samma hus. Stängt, stängt, byggnadens långsmala del, stängt, södermalm. Stängt, stängt, götgatan 78 Skrapan, himlen, stängt, stängt, kungliga Operan har fått tillskott av vikt kabinväska restaurang och bar med stans mesta vykortsutsikt. Stängt Östermalm Kulturhuset Stockholms storstadsvimmel från ovan Högst upp i Kulturhuset ligger hittar man Café Panorama med utsikt över Stockholms mest centrala hjärta. Sommartid kan du ta dig ytterligare en trappa upp i huset för att förflytta dig till utsidan och KulturhusTaket. Stängt, mosebacketerrassen eller Södra Bar, stängt, njut av god mat och trevligt sällskap med en vacker vy över en av världens vackraste huvudstäder.

  Restaurang Kaknästornet på Djurgården i Stockholm.En fin dag kan du se hela sex mil bort samtidigt som du njuter av något gott från caféet, något svalkande i skybaren eller något vällagat från restaurangen.