Du kan slå upp översättningar i den tyska ordboken för hand, precis som när du bläddrar i en tryckt tysk ordbok. 2018!
 • Vandrar, Ordbok svenska tyska, Turistmål dalarna

  by

  annan ordbok. Vi gör vårt bästa för att lägga till nya ord varje dag. Och om du vill lära dig ett nytt verb kan du leta upp den kompletta

  verbböjningen : du behöver inte nöja dig med grundformen! Praktiska exemplar på hur ett ord används kommer att hjälpa dig lära dig ordet och spara det i ditt ordförråd för det främmande språket. Du kanske frågar dig själv hur man väljer den rätta översättningen bland alla resultat. Trendiga termer kan uppkomma i sociala medier och sedan förflytta sig till våra dagliga konversationer. Vi tillämpar även denna kunskap då vi lägger till översättningar i s onlinelexikon genom att inte bara lägga till de mest självklara översättningarna, utan också vardagliga termer och fraser som ordbok svenska tyska du kan stöta på då du använder ett främmande språk. Användare kan leta efter stavfel eller andra felaktigheter och sedan verifiera att en engelsk-kinesisk översättning är riktig. Du kan få poäng genom att, till exempel, lägga in nya engelska översättningar eller verifiera andra användares tillägg. Ju fler användare som väljer att bli delaktiga i skapandet av världens främsta engelsk-kinesiska ordbok, desto bättre blir den. Verifiera engelsk-kinesisk översättning, du hittar de senaste föreslagna engelsk-kinesiska översättningarna som lagts till i tabellen här nedan. Här är en lista på språk enligt språkfamilj som finns tillgängliga på : romanska språk (franska, italienska, portugisiska, spanska, rumänska germanska språk (engelska, tyska, nederländska, svenska, norska, danska slaviska språk (ryska, polska, tjeckiska asiatiska språk (kinesiska, japanska, koreanska, indonesiska, thailändska, vietnamesiska). På grund av detta inkluderar vi mycket mera information än endast översättningar orden sätts in i sammanhang. Dessa översättningar från turkiska till tyska har lagts till av andra användare. Ett snabbväxande onlinelexikon, just nu finns det 44 onlinelexikon. För att hålla en hög kvalitet måste föreslagna tillägg godkännas av 10 andra användare. Tills dess kommer varje nytt tillägg att visas i den tjeckisk-engelska ordboken men det är markerat som overifierat. På grund av detta är våra lexikon fyllda med synonymer och exempelmeningar för att visa hur ett ord används i verkligheten. Om du inte är säker på en översättning eller på hur du ska använda ett kinesiskt ord kan du alltid ställa en fråga i det engelsk-kinesiska språkforumet där användare diskuterar både engelskt och kinesiskt språkbruk. Rösta på ett engelskt eller kinesiskt ord som du tycker borde läggas till i ordlistan eller korrigera fel om du skulle hitta några. Förutom det turkisk-tyska lexikonet kan du även söka bland våra andra online lexikon genom att välja ett i drop-down menyn. Våra onlinelexikon finns tillgängliga på språk från hela världen. Du kan genast hitta det du letar efter genom att hitta den kontext som du vill använda ordet. Du kan också skriva ett ord på engelska då ordboken söks igenom på både tjeckiska och engelska samtidigt. Att gå med i är lätt. Och det finns mer!

  Arabiska, region eller kategori, som registrerad medlem får ordbok svenska tyska du poäng som hjälper din placering i världsrankingen när du bidrar med exempelvis nya engelskkinesiska översättningar. Om du vill översätta till hindi. Ju fler användare från olika områden som lägger till nya engelskkinesiska översättningar. Turkiska, alla är välkomna att vara med och delta hos. Sökfiltren hjälper dig att identifiera den rätta engelska översättningen i det tjeckiska till engelska lexikonet. I textfältet ovan skriver du in engelska eller kinesiska ord och fraser som du vill slå upp och översätta i det engelskkinesiska lexikonet. Du kan då ordbok svenska tyska se alla ord i det engelskkinesiska lexikonet som börjar på den bokstaven. Vi har faktiskt ett lexikon för esperanto. Kan du bläddra igenom vårt breda utbud av språktest.

  Vare sig du snabbt behöver en vanlig översättning eller du arbetar med språk och behöver hjälp med terminologi. Gå med i gemenskapen idag och hjälp oss att bygga upp det tjeckiskengelska lexikonet till det bästa onlinelexikonet i världen. Kommer s lexikon att hjälpa dig hitta den rätta översättningen. Bli delaktig i byggandet av världens största onlineordbok. Slå upp efter bokstav i det tjeckiskengelska lexikonet. Tror du däremot att en översättning från turkiska till tyska dejter i stockholm är felaktig kan du välja att göra ändringar. Andra användare har lagt till dessa engelskkinesiska översättningarna och du kan hjälpa till genom att dela med dig av din åsikt. Vi visar även om ordet är relaterat till ett visst område såsom ekonomi eller affärsliv. Kan du använda s lexikon för att hitta det du behöver. För att kunna se till att det engelskkinesiska lexikonet bibehåller en hög standard måste alla nya engelskkinesiska översättningar kontrolleras.

  Så snart som 10 användare har röstat på att en översättning är riktig läggs denna till i den engelsk-kinesiska ordboken och markeringen overifierat tas bort.Lägg till dina översättningar av tjeckiska fraser eller talspråkliga uttryck i vår ordbok.Sök efter vilken tjeckisk till engelsk översättning som helst direkt genom att klicka på en av bokstäverna nedan.

Sök

Kategorier

Arkiv