Att träna hemma är ett perfekt sätt att spara tid när livet är svårt att få ihop. 2018!
 • Restaurang bellevue, Lätt träning hemma

  by

  inaktiv idag, kommer det här att göra en ocean av skillnader. Spring, cykla eller. Håll ryggen helt rakt under hela setet, stå med lätt böjda knän och rak nacke

  (ej blicka uppåt). Människokroppen är ju konstruerad för att kunna gå ett helt maraton per dag. Lyft upp handtaget mot taket, rotera din kropp och titta upp på din hand. Stillasittande är det nya rökandet. Till och med forskarna varnar för det. Superman En bra helkroppsövning som ger extra träning mot rumpa, mage och lår. Jag har alltid själv smygtränat både på jobbet och hemma.

  Rygglyft, håll benen böjda och fötterna i golvet. Utfall, byt arm linnéuniversitetet mellan varje repetition, men även styrka för hela kroppen Starta din viktminskning redan i dag. Du ser tårna framför knäna och ryggen är rak med bröstet högt. Ställ timern i mobilen på tio minuter. Gör skillnad, under hela övningen är tyngden på hälarna.

  Så, om du inte hinner iväg till gymmet: Sätt på denna roliga och.Träna hemma med dessa 6 basövningar.Dina fötter lite bredare än höftbrett och låt dina knän och tår peka åt samma håll, lite lätt utåt.

  Gör varje övning tio gånger i följd och upprepa sedan hela serien om och om igen tills timern ringer. Knäböj på ett ben steg för steg guide. Dra upp handtagen tills du når bakre delen av ryggen i linje med naveln.

  Sätt i armbågarna i golvet så att armbågarna hamnar rakt under din axel.Situps Traditionell övning som är vanligt förekommande i hemmaträningsprogram.Teknik Stående rodd Placerade gummibandet under dina fötter i axelbred position.

Sök

Kategorier

Arkiv