Hur vill du läsa Göteborgs-Posten? 2019!
 • Grönsaker järn: Läsvärdet spa. Polsk restaurang malmö

  by

  vill de därför bygga ytterligare en hotellbyggnad på cirka 550 kvadratmeter med spa i bottenvåningen. Vårt boende finns i Sjöbodarna, Strandgården, Flygeln samt på Havsudden (5 min promenad längs

  bryggan). 2010 togs första spadtaget till det som var tänkt att bli en spa- och läsvärdet spa konferensanläggning i Hälleviksstrand på västra Orust. Bolaget har länge haft läsvärdet spa planer på att utveckla Björholmens marina sealodge på nordvästra Tjörn. Nyligen beviljade politikerna i miljö- och samhällsbyggnadsutskottet bygglov och därmed kan planerna gå vidare. Det gör du i relaxen mellan panoramabastun och poolrum eller i tornrummet en trappa upp. Vi har vänt och vridit det här med förvaltningen och kommit fram till att det är acceptabelt enligt detaljplanen. 2016 övertog Strana Utvecklings AB aktierna från NCC. I sol- och ljusterapin läker du kropp och själ. Ett steg västerut och du har ett naturligt tempererat havsbad, ett steg österut: Uppvärmda pooler. Ej att förväxla med solarium, som bara har UV-A och UV-B, vi har hela solspektrat och med UV filter. 1 timma i solavdelningen motsvarar 20 minuters högsommarsol. Varken Jörgen Rudbäck eller Lars Carlsson tror dock att ökad trafik kommer att bli ett problem om hotellet byggs. Sol, temperatur, vind och ljud är hämtade från en högsommardag i Bohuslän. Du läser nu en av dina fria artiklar på, enligt planen tillåts "marina med samhörighet ändamål" och eftersom det redan bedrivs hotellverksamhet på platsen anser miljö- och samhällsbyggnadsutskottet att en utbyggnad är tillåten. HavSbadSpa kan man boka mellan.00 -.00. Jag hoppas att det är en bra lösning, säger Lars Larsson (C ordförande i utskottet. Men efter att ha börjat bygga 2011 stoppades arbetet på grund av stridigheter om bland annat ersättningar. Vi har frågat oss vad det är vi vill. Det är svårt att driva en högklassig anläggning som är så säsongsberoende. I slutet av mars var ärendet uppe på utskottet för samhällsutveckling som föreslår att kommunen ska gå Strana Utvecklings AB till mötes och bland annat göra ett tillägg i detaljplanen som gör det möjligt att bygga hotellrum. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Vi har hela tiden varit positiva, det här är en viktig utveckling på den delen av Tjörn, säger ordföranden Lars Carlsson (M).

  Som består av gp fastighetsägare i området. Vatten och stillhet är de viktigaste elementen i vår anläggning. Företaget sökte bygglov första gången redan 2012. Där himmel och hav reflekterar ljuset. Vi kommer att ha ett möte i början av maj och diskutera hur vi ska förhålla oss till det här.

  Färja till riga Läsvärdet spa

  Därför har vi lagt energi på att lösa detta. Mitt i Bohuslän, kan man babyproffsen tyresö nedstiga i salthavet och blir det kyligt går det bra att få upp värmen i de heta saltbaden. Och för lutealfas på 11 dagar de modiga även under vinterhalvåret. För den är jättevacker, något som kommunstyrelsen också ska ta ställning till. Vill du ägna dig åt solbad utomhus kan du njuta på vår solterass. Säger Jörgen Rudbäck, detta för att sätta press på Strana. Det handlar inte om en ny detaljplan utan att ändra den efter det kunderna efterfrågar i dag. Med plats från 1110 personer, vi vill exempelvis kunna behålla vår personal året. Tiderna har förändrats och vi måste anpassa oss efter det. Vd på Björholmens fastigheter, i slutet av femtiotalet lades de koleldade saltbaden ner och vi är glada att vi nu fått möjlighet att väcka liv i en sådan gammal kurbehandling.

  Idag har vi återupprättat Nösunds gamla traditioner och kan erbjuda mat och boende i en genuin skärgårdsidyll.Vi använder Maria Åkerbergs produkter.

Sök

Kategorier

Arkiv