Engelsk översättning av sej - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. 2018!
 • Basket tröja: Lära sej engelska. Fryser innan mens

  by

  bilden för att spela. Addera tvåsiffrigt och ensiffrigt tal. Massor av olika övningar att välja mellan. Para ihop det som saknas, med rätt tal. Träna med apor Klicka

  på bilden för att spela och öva på multiplikationstabellen med dessa apor. Nu när du kan alla gångertabellerna, är det dags att börja använda dem. För att lära sig grunderna i engelska, alternativt vässa de kunskaper man redan har, är det en värdefull investering att kolla in den här sajten. Blir du snabbare kan du vara med och tävla om rekordet! Sebran är ett gratis program för de lite äldre barnen. Slå med handen på rätt summa! Även nybörjare kan lära sig engelska effektivt med de praktiska meningarna i book2. Här får man lära sig de fyra räknesätten, att läsa och skriva. Klicka på bilden för att lära dig hur addition och multiplikation hänger ihop.

  Lära sej engelska, Bryssel sevärdheter

  Hjälp krypet att malmö hitta till sin mat. Svara du fel slår han i väggen. Engelska är ett relativt lätt språk att lära sig. För att fylla på glaset, marc skateboard subtraktion Klicka på bilden för att åka skateboard. Servera Pizza Klicka för att spela.

  Ett smidigt och effektivt sätt att lära sig engelska för nybörjare är online.Fördelen online är att materialet uppdateras och förändras kontinuerligt.

  Lära sej engelska

  Tillsammans skall summan bli, klicka på terränglopp 2018 bilden för att höra vad siffrorna heter och för att lära dig hur de ser. Fingrigt Klicka på bilden för att spela. MP3audofilerna i book2 är en del av vår engelska språkkurs. Engelska anses således vara ett pluricentriskt språk. Digital klocka, klicka på bilden för att börja träna. Börja med den lättaste boken och arbeta dig uppåt. Skateboard multiplikation Klicka på bilden för att åka skateboard. Skjut bollen i mål genom att svara rätt på frågorna i addition.

  Ljudfilerna är av högsta kvalitet och har spelats in av personer med engelska som modersmål.Ju fler rätt du får desto läskigare blir monstrena.

Sök

Kategorier

Arkiv