Foreign Ministry Spokesperson Hua Chunying s Regular Press Conference on September 7, 2018 Foreign Ministry Spokesperson Hua Chunying s Regular Press Conference on September 6, 2018. 2018!
 • Storlek xs, Kinesiska konsulatet göteborg visum

  by

  varit i Kina två gånger under de senaste 12 månaderna (två stämplar i passet och då räcker det med en vanlig inbjudan från ett företag. Gå direkt till sidan

  för att söka visum. Om man lämnar sin ansökan personligen kan man sedan hämta pass och visum efter fem arbetsdagar och betala kontant på plats. Ansök nu forward, ansöka visum till Kina? Kostnaden är 220 kronor för ett visum som gäller för en inresa eller 330 kronor om man vet att man ska åka dit två gånger. Det går lika bra med tågbiljett som flygbiljett. Sedan klistrar man dit ett foto (typ passfoto) och skriver under ansökan. Ja, från och med å behöver man alltid bifoga kopia på hotellbokning samt flygbiljett när man söker turistvisum. Det är ett vanligt problem med svenska pass, speciellt om de är utfärdade. Man måste ha bokat minst en hotellnatt. Det finns olika typer av visum och blanketter beroende på om man åker dit som turist eller för att arbeta eller studera. Du behöver bifoga ett antagningsbesked från den skola där du ska studera. Om du inte skulle ha någon biljett ut ur Kina så kan du bifoga en biljett som visar att du kommer resa från något annat land tillbaks till Sverige. En bild på Kinas konsulat som ligger vid Grönsakstorget i centrala Göteborg. Eftersom jag bor i Karlskrona, festlokal att hyra stockholm som ligger 35 mil från Göteborg och jag inte hade några inplanerade besök i Göteborg så körde jag helt enkelt dit tidigt en tisdagsmorgon så att jag var på plats när konsulatet öppnade klockan.00. Krav på fotot, du måste bifoga ett passfoto i färg, taget rakt framifrån mot vit bakgrund. Nuförtiden åker många till Kina för att studera. Skaffa visum till Kina, för att besöka Kina måste alla svenska medborgare få ett visum från. Man behöver dessutom bifoga ett personbevis (som visar på din folkbokföringsadress) samt även skriva en färdplan.

  Kinesiska konsulatet göteborg visum

  Se ett triangel exempel på ett Kinesiskt visa. Behöver inte lämna fingeravtryck, men då tar det minst tio arbetsdagar innan man vår passet i retur med visat. VN, ett foto samt övriga dokument, bifoga ditt pass. D v s från tiden före, numera kan man inte ansöka om visum direkt på ambassaden.

  Kinesiska konsulatet göteborg visum

  Billigare, hamn det går till på samma sätt som turistvisum med den skillnaden att det krävs en inbjudan. Ingången syns längst till höger, ditt visum kommer gälla för en vistelse i Kina på 30 eller 60 dagar. Det finns även även två andra turistvisum som gäller för obegränsat restaurang antal inresor i sex månader 440 kronor eller obegränsade inresor i tolv månader 660 kronor.

Sök

Kategorier

Arkiv