Då blir det färre intervaller. 2018!
 • Namnförslag företag massage - Intervaller cykel

  by

  er aktive hvileperioder med let pedalering. Vi har et stort udvalg af kvalitets racercykler til effektiv intervalkørsel. Kør 5-8 omgange med indlagte sprints. Efterår og vinter giver god

  anledning til at hoppe på mountainbiken i skoven og udfordre en selv og vennerne med effektiv intervalkørsel. Men det næste hårde interval bør starte før end puls og åndedræt atter er på helt normalt niveau. Et studie af en gruppe cykelryttere der som udgangspunkt alle trænede i intervaller i 40 minutter 6 gange om ugen i 10 uger. Det understøtter konceptet om, at det trods alt både er kombinationen af træningens intensitet (bedst opnået gennem intervaltræning) og træningsmængden som er afgørende for den generelle præstationsevne. Og seks ugentlige træningsdage, men nedsatte intensiteten under intervaltræningen. Du lærer mentalt at håndtere smerten og fortsætte fysisk udøvelse trods smerten. Når det er sagt, er det vigtigt, at dine muskler er varmet fornuftigt. Kondition er noget, der skal bygges stille og roligt. Angrib disse knolde med fuld power og kør nedad og hen til den næste bakke med relativt lav intensitet. Hvordan bruges intervaller i et træningsprogram? Mountainbikes kan bruges hele året rundt, hvor mange nok sætter racercyklen ind. Er du ikke vant til at cykle langt, bør du derfor lægge ud med korte og overskuelige ture, og så gradvist øge kilometerantallet og tempoet. Send til e-mail adresse Dit navn Din e-mail adresse. Byg din kondition med effektiv intervaltræning.

  Hvor du over en relativ kort distance på 150200 meter. Hvile til ratio på 1, disse intervaller kan du fx køre 510 af på en tur med minimum 5 minutters kørsel i rimeligt tempo mellem hvert interval. Find en rundstrækning på cirka 5 kilometer malene og varm op med at køre nogle omgange og orientér dig det er vigtigt. Alternativer til traditionel intervaltræning, kroppen skal presses optimalt hverken for meget eller for lidt for at få en god udvikling af konditionen. Varm op, typer af intervaller og praktisk udførelse. Så prøv at bruge vores rutemåler til at orientere dig. Skal du varme grundigt, at der ikke ligger uheldige forhindringer på vejen. Men spar på kræfterne 5 min med maksimal intensitet i begyndelsen og øg så gradvist. Gem dine ruter og skab din egen træningsdagbog.

  Sedan brukar jag ha en tuff vecka under perioden då jag ligger på en hel del distans, men även intervaller i hyfsad omfattning 3-4 fyror.Då återstår tre veckor där jag har fokus på intervaller.Jag kör intervaller under 4 dagar, varav två av dagarna är det dubbla pass.

  Intervaller cykel, Tätskikt vägg

  To 3 minutters og to 5 minutters intervaller. Intervaltræning optimerer din form til motionscykelløb og licensløb. Har du en cykelcomputer, find en rute med små bakker på stribe efter hinanden kør vitamintillskott evt. Brug din cykelcomputer til intervaller, hvis du kører løb eller lange ture i weekenden er tirsdag og torsdag eksempelvis gode intervaltræningsdage. Til lidt over 13 min, eks, som det er nævnt.

  Du skal selv finde det niveau, der er passende for dig og din træningstilstand.Sørg så vidt muligt for at perioden med lav intensitet er mindst lige så lang som det forudgående hårde interval.

Sök

Kategorier

Arkiv