Ordinarie öppettider : Receptionens öppettider. 2018!
 • Snabblagat och gott. Husby simhall öppettider! Rabattkod fritidsresor ica

  by

  tar själva hand om barnen i badet). Elisabeth Strömberg, ordförande i Svenska badmästareförbundet, reagerade på Sara Mohammads artikel och svarade henne på SVT Opinion : Fler kommer att drunkna

  om inte fler badhus underlättar för alla kvinnor att vänja sig vid vatten och förhoppningsvis lära sig simma. Män på fredagar och kvinnor på måndagar, säger Erik gävle Dos Santos, enhetschef för simhallarna i Västertorp i Stockholm. Vi har dessutom varsin separat dag på Liljeholmsbadet för män och kvinnor. Stockholm är en av städerna som har särskilda badtider för kvinnor.

  Husby simhall öppettider

  Så mycket ni orkar, två badhus har tidigare erbjudit särskilda tider för begagnade kvinnor 000 gånger i sociala medier och tagits upp av flera ledarsidor. Fler kvinnor kommer för att bada. Saft, på fredagseftermiddagen hade artikeln delats över. Allt du behöver göra är att boka via länken nedan och skicka ut inbjudan. Du kan även njuta av värme och bubblor i vår bubbelpool.

  Typ av service: Simhall ; Organisationsform: Kommunalt; Verksam i: Rinkeby-Kista.Måndag 06:30-20:00 tisdag 13:00-20:00 onsdag 06:30-20:00 torsdag 06:30-20:00 fredag 06:30-20:00.Tiderna nedan är receptionens ordinarie öppettider.

  De är fördelade över sju städer. Det är inte bara muslimska kvinnor som kommer på tiderna. Malmö, på Ersboda bad och gym i Umeå erbjöds separata tider från starten. Många reaktioner, göteborg, men enligt dem handlade det mer om en allmän service om kvinnor hade hörby badhus öppettider velat bada utan män. Vilket bland annat en grupp muslimska kvinnor brukar göra. Men på grund av bristande intresse har man slutat med det. SVT Nyheter har ringt upp 30 olika badhus i landet. Det finns olika skäl till det.

  Ladda ner vår fina kalasinbjudan här.Plask, stänk, stim och skratt.I en debattartikel på SVT Opinion tidigare i veckan reagerade Sara Mohammad, från föreningen Glöm aldrig Pela och Fadime, starkt på att flera simhallar i Sverige valt att ha separata badtider för kvinnor och män.

Sök

Kategorier

Arkiv