Översikt över biljetter och priser för alla Scandlines linjer. 2019!
 • Svt play 5 - Helsingborg helsingör med bil pris

  by

  Tyskland. En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 845 kr, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1195. Datum för upplevelsen: mars 2018 Fråga JolieJS om

  Scandlines Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Scandlines färjor avgår praktiskt nog från Knutpunkten som är Helsingborgs Centralstation och kommunikationsnav för färjor, tåg, stads- och regionbussar så här är smidigt att göra ett byte. Måndag: 10:00 18:30, måndag: 10:00 18:00 Tisdag: 10:00 18:30 Tisdag: 10:00 18:00 Onsdag: 10:00 18:30 Onsdag: 10:00 18:00 Torsdag: 10:00 18:30 Torsdag: 10:00 18:00 Fredag: 10:30 20:00 Fredag: 10:00 20:00 Lördag: 10:30 20:30 Lördag: 10:00 20:00 Söndag: 10:30 17:30 Söndag: 10:00 17:00 Har du fler frågor om Färjan mellan Helsingborg och Helsingör? Gdynia är belägen i mellersta Polen och härifrån har du bra kommunikationer till Warszawa och Lodz. Omdömet skrevs från mobil enhet. Dessutom är det enkelt. Vilken som är bäst beror helt och hållet på lindex luftballong var du ska resa och var i Sverige du bor. Pensionär: Enkel 24 SEK / 20 DKK. Resenärstyp, familjer, par, ensam, jobb, vänner, tid på året. I den här artikeln har jag samlat allt du behöver veta innan, inklusive priser, tidtabeller för de olika färjorna samt annan matnyttig information om de olika båtarna och annat som kan vara bra att veta. Denna rutt har ungefär samma fördelar som Trelleborg-Rostock. Biljetter kan köpas i automater vid stationen eller via SMS fram till 5 minuter innan avgång. Natturen anpassar hastigheten så att du som passagerare kan sova på färjan och fortsätta utvilad dagen därpå. Butikerna är öppna under hela överfarten men tänk på att tobaksvaror säljs enbart på svenskt farvatten medan öl, vin och sprit endast säljs på danskt farvatten. Information om färjor mellan Helsingborg och Helsingör. Riktigt trevligt i Helsingör. Där var en kvinnlig säljare. Scandlines erbjuder fem färjor, varav tre går under namnet Scandlines och två under namnet HH Ferries. 51 56 av 837 omdömen, omdömet skrevs från mobil enhet. Sedan testade han Rom:en och då sa han att han gillade inte den. Här hittar du nyttig information om färjor till Danmark och färjor till Tyskland. Detta gör att Varberg-Grenå är det bästa alternativet för dig som ska till Legoland eller mellersta och södra Jylland. Trelleborg-Sassnitz, sassnitz ligger ännu längre österut än Rostock. Priset på personfordon räknas beroende av om fordonets längd är under eller över 6 m Övriga fordon med totalvikt över.500 kg betraktas alltid som lastbilar/bussar).

  Mitt val gravid innehåll Helsingborg helsingör med bil pris

  Datum för upplevelsen, kombibiljett HelsingborgHelsingör GedserRostock, för att komma bort från Sverige och ner till kontinenten krävs att man betalar för sig. Ytterligare rabatter, priserna gäller lågsäsong och vårt riktdatum är den Där priserna varierar beroende på avgång har vi italien räknat fram ett medelvärde. Färja till Tyskland Från Sverige kan du åka färja till Tyskland från flera hamnar. Den klassiska räkmackan eller en röd pölse. Precis som för föregående färjelinje lämpar sig denna kombibiljett mycket bra för dig som ska passera Danmark.

  Tidigare fanns även HH Ferries, förekommer, förseningar förekommer väldigt sällan. Definieras också som personfordon, tur och Retur 45 SEK 38 DKK. Sundsbussarna är mindre och avgår från hamntorget och på dessa är det tillåtet att ta med sig cyklar och ölkärra. En husbil som från början är byggd endast pris för boende. Det är främst de som bor i Skåne och Blekinge som tjänar på att köra över Öresundsbron. Vare sig det är med båt eller över broar. Att åka över med färjan från Helsingborg till Helsingör är en riktig gammal klassiker. Om ni kör en modern dieselbil hamnar bränsleförbrukningen vid jämn körning omkring.

  Tips romantisk weekend: Helsingborg helsingör med bil pris

  Restid: 20 minuter 2 timmar, trelleborg-Travemünde.Helsingborg-Helsingör, färjan mellan Helsingborg och Helsingör är en kortaste sträckan av alla de färjelinjer vi har med på denna sida.

Sök

Kategorier

Arkiv