Frisyrer hårtrender hårfärgerna och klippen som gälle r 2018. 2018!
 • Bruna flytningar och mensvärk innan bim - Halvlångt hår 2018

  by

  en look som bland annat setts på Kim Kardashian och Beyonce. Diadonna, smakrik, hälsosam men framförallt enkel mat är min passion. Du kan aldrig misslyckas med en pixie- den

  frisyren kommer nog aldrig att kännas ute. Babylights, det vill säga kalmar väldigt tunna slingor, i karamell- och mocca-toner som ramar in ansiktet är väldigt populärt gärna i kombination med en balayage. Finns det någon hårtrend som sticker ut lite extra i vår? Ljust hår: Bland blondiner snackas det mycket om marshmallow hair eller pearl blonde vilket innebär en väldigt ljusblond färg som till skillnad från det mer hårda platinablonda skimrar i pärlemo och silver. Tekniken som innebär att frisören målar ljusa slingor på fri hand ger en subtil, att solkysst look som inte kräver lika mycket underhåll som en klassisk slingning. Frisyrer där klippningen gradvis går från noll millimeter på sidorna medan håret på huvudet har mer längd. Enkel, klassisk och fungerar i alla lägen. Stella Jean ss18, ralph Russo ss18, fendi ss18. Ports 1961 ss18, brock AW18, jil Sander AW18, erica Cavallini AW18. Hårtrend NR 1: Flätor, flätor regerar som den överlägset största frisyrtrenden för 2018. Slå samman två trender i en och sätt upp det blöta håret i en tofs som hos Marni eller kör på en klädd look med slickad lugg som modellerna hos Ellery. "Marshmallow hair" - hetaste färgtrenden 2018. Foto: silverhub/REX/shutterstock REX features, raka av dig håret! Kamma gärna ut lockarna för en snygg look. Hemsida: m instagram: Hairbytindra, korta frisyrer våren och sommaren 2018. Kristen Stewart blev en stor inspiration med sitt blekta, snaggade hår.

  Halvlångt hår 2018. Biljardexperten

  Svart hemmafärg som lagts på flera gånger under lång tid kan vara riktigt. Korpsvart har fått en comeback senaste året och med all rätt det är en riktig statementfärg som ger en dramatisk look. Soft stylat i mittbena eller slarvigt gustavsvik stylat i Beyonces fall. Om man inte vill helbleka håret fungerar det lika bra med massvis av slingor som tonas in i en kall. Foto jason lloydevans IBL, variationerna på frisyren är oändliga klassiker som inbakad eller fiskbensfläta fungerar alltid men i år ser vi även många tårtdekoration nya varianter på catwalken scrolla ned för att se vilka.

  Hårtrend NR 2: Långt hår.Långa svall är helt rätt 2018, gärna med.Den största trenden för hösten när det kommer till hår är at t välja en detalj, en idé och dra den till sin spets.

  Halvlångt hår 2018: Stora blodklumpar i mensen

  clarion sign hotel Sexigare än så här blir det inte. Chockerande hårfärger eller naturligt, foto Även det rakade håret blir bara hetare och hetare. Det är en enkel halvuppsättning med en hög hästsvans i fokus. Sportmax AW18, chanel AW18, eller som du ser fram emot att göra på andra. Bakåtslickad uppsättning för en mer dramatisk look. Hårklämman stylas snyggast i en stram. För den som vill vara extra trendig gäller det att införskaffa en klassisk hårklämma. Area AW18, gärna i kombination med glammiga lockar.

  Foto: Shutterstock, svenska modellen Elsa Hosk har låtit lockarna falla för en snygg, 70-talsinspirerad frisyr som är rejält uppklippt och ramas in med en längre gardinlugg.Är det någon trend som du är sugen på att prova själv?

Sök

Kategorier

Arkiv