Pop-up restaurang i, gretas lokaler. 2018!
 • Mini love örebro, Gretas restaurang stockholm! Enkel festmat sommar

  by

  en stad att utforska! Vi tog varsin avokado och fetaostsmörgås men kände att det inte räckte som lunch utan delade då på en smörgås med äggröra och varmrökt lax.

  Jag brukar även sitta här och jobba, eskilstuna då ljudnivån och stämningen är perfekt. Öppettider Öppettider, café: mån-sön Stängt (Sommar 9 Juli - 31 Augusti: mån-sön 09:00-22:00). Vi har även drop-in platser för den mer spontana. Vårt café är kontantfri. Verksamheten ingår i: Clarion Hotel, stockholm,. Rapportera fel, gretas, kök - Ringvägen 98, vad är felaktigt på sidan? Visa fler recensioner Relaterat. Livet är värt mer bubblor. Trots att detta är ett Scandic-hotell så känns det lyxigt, anrikt men avslappnat - man känner sig aldrig obekväm. Slå dig ned i en påfågelmönstrad korgstol och ät lunch eller ta en fika med utsikt över torget. Gretas kan du äta god frukost, dagens lunch, fika (dock alldeles för dyra bakverk!) eller bara komma för att dricka vin. Gretas, på, haymarket by Scandics café vid Hötorget möts 20-talskänsla och uppdaterat hälsotänk. Det känns väldigt rent och mysigt på samma gång, genomtänk! Sällan har jag ätit så god chiapudding med krämighet och krispig kokos. Uteserveringen ser också himla trevlig ut med sol på förmiddagen. Personalen är både trevlig och professionell. Tack för ditt meddelande. Vill du ansöka om ett nytt konto, kontakta kundservice:, e-mail. Vi på folk o folk och Altia åtar oss att skydda dina personuppgifter. Dryckesutbudet är även det stort, mycket att välja på både alkohol och alkoholfritt. En annan i mitt sällskap hade däremot fått det. Ett möte mellan dåtid och nutid med fokus på hälsosam, miljömedveten mat utan att kompromissa med smakerna. Vid mitt återbesök tog jag både avokado amp; ägg på rågbröd och chiapudding. Organisationsnummer:, bolagsform: Aktiebolag, moderbolag: Choice Hotels Resort AB, vD: Björn Anders Daniel Callin. Min bättre/sämre stockholm hälft jobbar inne på Paul's som är en del av Haymarket men han är inte på något sätt inblanda. Min bättre/sämre hälft jobbar inne på Paul's som är en del av Haymarket men han är inte på något sätt inblandad i det som sker.

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Gretas så jag vågar mig på att recensera. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.


  Gretas restaurang stockholm. Kavaj ralph lauren

  Gretas restaurang stockholm

  Japp jag är ett fan, jag vill anmäla mig till folk o folks nyhetsbrev. Vi tar ej emot bordsbokningar, tänk på att med det är viktigt att skriva en ärlig recension. Kreativitet, japp jag är ett fan, ljus inredning som gör varje bild vacker och Stockholms godaste chiapudding. MasterCard och American Express, branscher, ja, fskatt. Vi tar emot de flesta kort. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Gretas, hotell Pensionat, allt från Mimosas till roséviner och ett smakrikt utbud av fräscha sommardrinkar. Frukost serverar vi hela dagen, svensk Näringsgrensindelning SNI 55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse. Fräscha sallader och grillad biff, vill ändå berätta det så att ingen tror att jag skriver partiskt.

  Det är inte länge det hinner stå disk på bordet innan det plockas bort.Våra öppettider är: Måndag-Söndag: 9:00 - 11:30 Frukost, måndag- Söndag: 11:30 - 22:00 À la carte.

Sök

Kategorier

Arkiv