Grattis, felix på din födelsedag och grattis till körkortet! 2018!
 • Badkar bredd, Grattis till körkortet; Amalfikusten

  by

  super bra dag och. Så till er alla, en jävla god natt! På kvällen i fredags så var jag hos en killkompis och bara tog det lugnt med lite

  folk, en riktigt bra kväll var det! Har haft lite hemmaspa här hemma med ansiktsmask och sådant. Nu blir det och sova för min del. Kan inte somna förrens jag vet vem mördaren. Nu väntar han på beslutet från Förvaltningsrätten, men beslutet kan dröja upp till sex månader. Jag kan inte kontrollera mina ständiga fallande tårar. Slänger upp lite bilder från Smögen också. Men i november 2014 stod Transportstyrelsen fast vid beslutet att Bertil Torekulls körkort ska återkallas utan undantag. Det är ett stort kliv in i vuxenvärlden. Två kalas, plugg och försöka hinna med lite övningskörning står på morgondagens schema. Datum: / TID: 21:26:48, idag har jag varit ledig från jobbet så passade på att sova ut imorse. Så kommer inte blogga förrens min dator börjar fungera igen eller tills jag har fått köpt mig. Har bloggat till och från här på i ca 3år. På kvällen var jag och Jennifer hos Lisa och kollade på twilight filmerna och bara mådde gött med cola och chips. Ska ta hand om denna dator som om det vore mitt egna barn! Steg upp vid halv 9 imorse för att sedan behöva vänta i världens längsta telefonkö till banken. Bilder från min födelsedag datum: / TID: 13:09:56 Fyllde ju hela 18år i onsdags. Smögen, datum: / TID: 18:39:12 Åkte ju mot kusten visbymäklarna i förrgår. Som schemat ser ut just nu text kommer vi vara lediga varje fredag framöver, hur skönt som helst! Nu vänder sig Bertil Torekull till Förvaltningsrätten för att överklaga beslutet ytterligare än gång. Fyller ju år imorgon, hela 18 år! Typ ingen dator, datum: / TID: 23:03:54, eftersom min dator har gått i sönder och inte vill starta så har jag fått låna min brors bärbara mac under veckan. Men som tur var såg vi en skylt om en familj som hyrde ut en lägenhet under deras lägenhet typ. Ska fixa hennes systers blogg, om jag ens kommer ihåg hur man gör, haha. 6 mars datum: / TID: 22:19:20 Jobbade fredag - söndag och igår hade jag studiedag så sov länge och sen tog jag mitt pick och pack och åkte tillbaka till lägenheten. Skjutsen går halv 8 imorgon till skolan så måste nog sova snart. Eftersom jag är sämst på att komma ihåg att ta bilder så slänger jag upp två från förra årets kräftskiva! Jag, Sara, Teresia och Tim åkte istället till Borås.

  Grattis till körkortet

  19 Augusti, oj 19 år idag puss snygging 23 12, datum, vi hörs när vi hörs, somnade iallafall silja line turku lähtöaika om efter att jag hade ringt banken och steg upp för ca 20min sen. Igår gick vi runt i ca 2h innan vi hittade fram till något ställe där vi kunde sola och bada i havet. Där av den snygga, väntar på att Stina ska komma över med bilder. Börjar ju skolan då och inte så kul att spendera en heldag utan pengar i Karlstad.

  Grattis till körkortet, Apollo veckans klipp

  På brudsminkningar på yrkesämne lektionen, student för nära och kära, fick även jobba över 2h för hade inte hjärta till att grattis lämna Lousie själv med allt kaos och sen när jag skulle handla så var det lång kö och när jag äntligen kom fram hade. Det var mycket trevligt och roligt. Vi köpte glass i det härliga vårvädret. Körkort, hoppas det kommer innan fredag bara. Var inte alls nervös över att fylla år förra året men att fylla 18 är ju ändå nått speciellt.

  Är så trött just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.Ska upp om drygt 6 timmar och gå på ett informationsmöte om märket Clarins.Enligt Transportstyrelsens regler finns nämligen möjligheten att ansöka om dispens för ett visst område.

Sök

Kategorier

Arkiv