Gör som amerikanerna och ge bort ditt favoritrecept på kakor i en snygg burk. 2018!
 • Nyheter expressen - Ge bort kakor i burk

  by

  20-25 bollar och gräddas mitt i ugnen (som står på 180C) i 10-12 minuter. Tvätta burken/burkarna noggrant och låt dem torka. När man nu ska baka den här

  kakan hur får man då upp de enskilda ingredienserna? Recept på ca 24 kakor: 1 1/2 dl potatismjöl 1 tsk bikarbonat 1/2 tsk vaniljsocker 1 1/2 dl rårörssocker (farinsocker, muscovadosocker eller vanligt socker) 3 dl havregryn (Glutenfria) 1 msk fiberhusk 200 g choklad, tillsätt: 150 g mjukt smör. @ 23:08:25 URL: / Postat av: Roger @ 16:31:19 Trackback. Enkelt, smidigt och så roligt! Texten till burken skulle kunna se ut så här: Rör 150 gram rumsvarmt smör och 1 ägg mjukt i en bunke. Varva mjölblandningen med rårörssocker (eller vilket socker du nu använder) och havregrynen i en väl rengjord burk med tätslutande lock. Tvätta penseln för senare användning till decoupagelimmet. Värm upp ugnen till 200 grader och grädda kakorna i 12-15 minuter och låt dem svalna på galler. Det som blandas med mjölet behöver du alltså inte räkna mängden. Det är väldigt roligt att pyssla ihop en sådan här burk, och ännu roligare att ge bort. Täck över locket med en bit snyggt tyg eller en säsongsbetonad dekoration samt vackra sidenband och presenten är klar. Och vem skulle inte bli glad över att få dessa sötnosar? Värm upp ugnen till 175 grader och grädda kakorna i ca 10 12 minuter och låt dem svalna på galler. Doppa kakorna till hälften i den smälta chokladen. Nu när de flesta av oss ska gå på diverse julbord och glöggmingel så tänkte jag tipsa om en toppengrej att ta med som gå-bort present. Pensla burken med decoupagelim och fäst ditt valda papper på burken och pensla sedan på utsidan också. Tillsätt burkens innehåll och arbeta ihop till en deg. GÖR SÅ HÄR.

  Det finns inget enklare än att göra fina gåbortburkar och fylla dem med kakor. Exempel på recept 3 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 4 dl vetemjöl 1 dl kakao 1 tsk bakpulver 1 krm salt 3 dl smarties eller nonstop. Texten till ge bort kakor i burk burken skulle kunna se ut så här. Fyll burken med kakor och ge till en vän. Du kan givetvis göra detta med ingredienser till dina favoritkakor.


  Häll allt i spansk restaurang stockholm en skål vispa bara. Ja, hur bra är inte det, klipp till ditt dekorationspapper så det passar runt burken och låt den överlappa lite. Tillsätt, choklad, packa detta ganska hårt i botten. Men torktiden på hobbylack är kort så det går fort. Du kommer att behöva måla två eller tre lager för att det ska täcka bra. Tar inte alls särskilt lång tid och ändå är det bland de bästa presenterna att ge till sina nära och kära. Detta har varit mycket uppskattat, så mycket kärlek i en liten burk. M Mapos, hårda kakor med godis som Nonstop. Chokladbitar och liknande är perfekta, smarties 150 gr rumsvarmt smör 1 ägg. Tänk så himla många det är som får glädje av denna lilla glasburk.

  @ 20:16:53 URL: /min Postat av: elvira En fråga bara.Bra att tänka på om du ska jobba med plåtburkar är att du öppnar dem noggrant så du slipper vassa kanter.Rör ner mjölblandningen i smörkrämen.

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv