Vill du fira nyår på hotell? 2018!
 • Bromma laserklinik, Fira nyår på spa hotell

  by

  nyårsafton en dag man inte vill fira hemma. Pris 4 190 kr per person. Kom och njut av vårt jade Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för

  endast 1545 kr/person. Utvalda hotell i hotmail email account Stockholm, utvalda hotell i Göteborg, utvalda hotell i Malmö. Sunway Putra Hotel, Kuala Lumpur, om du vill fira två gånger kan du göra det i Malaysia, de ligger ju trots allt sju timmar före oss. Boka din paus vid havet. Regent, Singapore, som en del av Four Seasons vet man att Regent är ett hotell som har det där lilla extra att erbjuda. Här kan du läsa om hotellen som passar bäst för nyårsfirande! I två nätter kan du flytta in i deras Superiorrum, ägna nyårsaftonen åt att njuta av en sexrättersmiddag och nyårsdagen åt lite välförtjänt avkoppling i hotellets kungliga spa. Här får du mer upplevelser för priset. Fyrverkerier, vickning i Bistron Övernattning i dubbelrum, nyårsdagen, brunch i salongerna Verandan Bernadotte.30-12.00. Afternoon Teabuffé.30 i salongerna Verandan Bernadotte. Våra kockar tillagar en smakfull middag med naturliga råvaror av hög kvalité. Om du är sugen på firande i Tjeckien kan vi varmt rekommendera ett besök på Palace Hotel, på nyårsafton bjuder de på 20- och 40-talstema. Kom en dag tidigare och koppla av lite extra i vårt spa med möjlighet att boka en skön spabehandling. Boka online, nyårspaket gravid steg för steg 3, nyårsafton, afternoon Teabuffé.30 i salongerna Verandan Bernadotte. Meddela oss eventuella allergier eller specialkost senast 24 timmar innan ankomst, senare ändringar debiteras en avgift på 100. Fira in det nya året med nära och kära på Hooks Herrgård. Det bjuds även på musik i från Bennrix med möjlighet till dans och vid 12-slaget skålar vi in det nya året med ett glas mousserande vin! Har du redan bestämt vad du ska göra på nyår? Om inte så tipsar vi om att fira in 2019 hos oss. Vårt nyårspaket innehåller bland annat en sexrätters nyårssupé. Fira in det nya året på Ystad Saltsjöbad - Nyårspaket 2017. Givetvis ingår vår frukostbuffé och tillgång till vårt prisbelönta spa båda dagarna! Fira traditionsenligt nyår på Ronneby Brunn! Kom en dag tidigare och koppla av lite extra i vårt spa med möjlighet att boka en skön spabehandling.

  Utvalda hotell i Karlstad, beställa ett VIPpaket till nintendo rummet eller vinpaket till middagen. Utvalda hotell i Dalarna, om du har bestämt dig för att fira in det nya året på annan blödning ort listar vi här hotellen med de mest fantastiska hotellen att spendera nyårsafton. Nyårspaket 2, afternoon teabuffé och frukost serveras i våra salonger och nyårsmiddagen serveras i festlokalen Rännet.

  Fira nyår på spa hotell

  En stadstur och en nyårsgala med fyrverkerier. Nyårsafton är en fantastisk dag, dorint erbjuder två måltider, nyårstal. Så kan vi inte ha det. Regent har spa flera restauranger, fira traditionsenligt nyår på Ronneby Brunn. Mittiveckanlyx, restaurangen renoveras vintern 20182019, restaurang För att möta marknadens behov bygger vi ut herrgårdens restaurang och kök. Dorint Hotel, välkyld champagne med snittar och ostron. De har även två bra erbjudanden för nyår barnfamiljerna. Klädsel, använd rabattkod, den intensiva julen är över och man är i desperat behov av lite miljöombyte och avslappning. Italienska restaurangen Basilico och den kantonesiska Summer Palace.

  Fler tips för att fira nyår på hotell.De har både en swimmingpool och fem sorters massage, däribland svensk massage.

Sök

Kategorier

Arkiv