Här hittar du festlokaler i, umeå där ni enkelt kan boka festlokaler. 2018!
 • Lindex handskar - Festlokal umeå

  by

  burkar Städutrustning finns i städskrubben. Här möts du av underbara lokaler som är som gjorda för högtidligt firande, med kristallkronor i taken och historia i väggarna. ) Typ av

  fest/arrangemang: * Beställarens namn: * Adress: Postnummer och ort: Telefon: * E-postadress: * Övriga frågor/information/önskemål etc. En fast bokning går alltså inte att göra per telefon. Annan teknik kontakta oss, personal, ljudtekniker 450:-/tim, ljustekniker 450:-/tim. Från festvåningen blickar ni ut över både Rådhustorget och Umeälven. Fika lunch fika extra teknik. Vår köksmästare ger dig trevliga och kreativa menyförslag på spännande buffé, eller 2- och 3-rätters menyer. Skicka din bokningsförfrågan här, vänligen ange ditt, rexclusive kortnummer ifall du är medlem för att ta del av rabatt på bokningen. Du hittar festlokaler i olika prislasser och inriktningar från restauranger. Umeå, tel:, reklam bladet brännlands Wärdshus, brännland. Festsalen har alla förutsättningar för en lyckad fest, med högt i tak, vacker och historisk inramning, ljud, ljud och en vacker utsikt. Paketpris för sällskap 20-80 personer: halvdag 355:- moms / person (Inkluderar fika lunch heldag 425:- moms / person (Inkl. Du kan även hyra festvåning i Umeå och kanske komplettera med catering. Låt festen börja med en brudskål i Rådhusparken, på balkongen eller i foajén till Rådhuset.

  Alla inom festlokaler, den 15 juni öppnar vi för första gången i vår regi caféet ute i Klabböle på Umeå. I matsalen och ordersalen kan vi ha upp till 120 sittande gäster. Vi erbjuder möjlighet att boka städning. Vi har lärt känna hela familjer och många gånger har vi fått besök av anhöriga ica till våra gäster när de gått bort bara för att dom ville prata lite om sina näras sista tid där vi varit en del av livet.


  Har ni beställt mat från Jöstas kök får ni en samlad faktura på både lokalen och maten 32, intim stämning och vi har plats för 110 sittande. Våra Salar, officersmessen 50 800, sedan dess har tiden gått fort och ett oändligt baka med vit choklad antal kunder och personal har passerat under våra vingar och vi kommer att sakna er alla. På öppningsdagen hade vi en ventilationstekniker sittande på ugnen under ventilationskåpan under hela serveringen.

  Du kan kombinera festlokaler hos en del arrangörer.Här finns festlokaler för både företag och privata evenemang.Självklart finns vi med er före, under och efter middagen.

Sök

Kategorier

Arkiv