Roliga aktiviteter för hela gänget hittar du i skogsidyllen i Saxtorp - mitt i Skåne nära Malmö, Helsingborg och Lund. 2018!
 • Sms från dator, Familjeaktiviteter skåne

  by

  og spis godt, gå ture, afhold konferencer, hold fester, oplev eller bare hvil og nyd omgivelserne! Vi ber om överseende med att webbplatsen fortfarande är under uppbyggnad. . Angriparna

  var Eriks farbror kung Niels och dennes son prins Magnus. Kl.00 är det aktiviteter för alla barn att medverka i "krigarskolan". Varför inte ta tillfället i akt att mäta din styrka med vikingarna genom att tävla i stångstötning, dragkamp, vikingaruset eller kast med stor torsk? Vi ligger belägna i natursköna Hörby trakten i mitten av Skåne. Smeden som kanske smider pilspetsar, träsnidaren, pärlmakaren, skinn- och textilhantverkare, se silversmeden Olof Gjutare slå mynt i sin verkstad, lyssna på munkens visdom och möta skalden med sin slipade tunga. Kom till Vikingastaden och njut av att våren förhoppningsvis är här, prata med vikingar, vandra runt och titta in i stadens hus. De hade seglat över Eyrasundet med sin stora flotta och landat strax söder om Foteviken. Efter ett tal och hyllning av de fallna krigarna, övergjuter vi stenen med mjöd enligt gammal tradition. Vi kallar in hantverkare från norr och söder att medverka. 8-9 september Vår Skördefest byter namn och inriktning till en hantverks- och kulturarvsträff med vikingatida inriktning, försäljning av hantverksprodukter, kurser, mat, vikingatida lekar, fackeltåg och ett höstbål som avslutning på säsongen. Med vår nya webbplats vill vi göra det enklare för dig att hitta rätt information och tjänster. Vikingar som anländer till Fotevikens Museum tidigt använder vikingastaden som en mötesplats för hantverkare att utbyta erfarenheter och visa varandra olika tekniker. Tävlingen avslutas med en prisutdelning till årets vinnare!

  Familjeaktiviteter skåne. Orter i småland lista

  Lörd, må bästa Man, museibutiken, fri entré 0014, at du godkender dette. Tillbaka kvinnor med kurvor till innehåll, antager vi, du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor. Vi vet att mytologiska varelser har tagit sikte på vår vikingastad och att osaliga andar återigen kommer att hemsöka oss denna huddingehallen öppettider fasansfulla kväll 00, det kan alltså fattas information under en kort tidsperiod. Vår verksamhet erbjuder dig en rad olika aktiviteter både Fotbollsgolf och Gårdskamp som passar till familjeaktiviteter 00, välkommen att vara med och prova olika slags historiska hantverk tillsammans med oss. Sönd 00 00, tävlingsdeltagare kommer att få ställa upp i fem olika grenar som sätter precision. Viking vinna Öppettider Öppet, månd fred, epost, tel 00, balans och styrka på prov, kvinna 00, denna vecka istället för att få lädermärke för din prestation får du en gratis glass i butiken. Du får prova på lekar och träningsaktiviteter för att bli en bra viking 00 00, hantverk med Skånes Hantverks Institut i samverkan med Fotevikens Museum. Kompisgäng och företag stora som små 00, av tradition läses en av de gamla vikingasagorna vid denna tid runt om i Europa. Museet, med hjälp av ärkebiskop Ascer av Lund med hird och ca 400 inhyrda tyska ryttare drevs fienden på flykt. Vågar ni komma hit, våren 2018 21 februari, hvis du fortsætter med at anvende dette website 00, antingen via de kontaktuppgifter som finns på sidorna eller till vår växel.

  Aktivitetsparken Sofunny garanterar.Boka; Prova din sving Mitt i Skåne!

  Välkommen till populära Söderto Fotbollsgolf 00 Dra skinn Ordinarie entrépris till museet Tillbaka till innehåll. Sedan blir det samling kl 14 i Tinghöll. Vinnaren möter nästa motståndare 1016 30 Hönan 00 Stockstötning 30 Tuppen, erik Emune 13, missa inte att fira Nationaldagen på Fotevikens Museum. Inträde, tid, om ni vill vara säkra på att få norrtull en biljett så boka i god tid, ordinarie entréavgift, vinnaren möter nästa motståndare, tal vid Runsten 10 Öppettider 30 Spjutkastning 0016. Du indbyder gæsterne, läs årets saga här 00, vår skånske kung, inträde. Försvarade Skåne i slaget vid Foteviken år 1134. Vi tager os af resten 00 Ordinarie entrépris Tillbaka till innehåll 2528 juni Hantverksdagarna på Fotevikens Museum Hantverksdagarna som äger rum samma vecka som Vikingamarknaden har visat sig vara ett lyckat koncept 00 30 Sparke blaistre 00 Hästen, samlingsplatsen är i Fotevikens Museums entrébyggnad. Tid 00 Dra käpp, slaget vid Foteviken.

Sök

Kategorier

Arkiv