Skydive SYD / Sk nes fallsk rmscenter ett hoppf lt n ra dig som bor i Helsingborg, Malm, Lund och K penhamn. 2018!
 • Lifetime clinic läppförstoring: Fallskärmshoppning malmö, Gretas restaurang stockholm

  by

  du att få ett informationsmail med allt du behöver veta. Priset inkluderar: I priserna ingår försäkring samt lån av utrustning. Vi erbjuder fallskärmshopp i form av tandemhopp och glidflyg

  tillsammans med våra instruktörer på flera platser i landet. Vi brukar ta upp till 6 st tandem samtidigt, är man fler än så så delas ni upp i två eller fler omgångar). Långt där nere ser du marken som sakta kommer mot dig och snart ska du räddas av fallskärm. Våra instruktörer hjälper dig att bekanta dig med skärmen innan du gör din första egna flygning. Skärmflygning är en mycket populär flygsport. För att skapa möjlighet att få in luft under skärmen så att ni kan börja er hisnande flygtur använder vi en vinsch som tar er upp mellan clean and shine återförsäljare 300 och 600 meter. Du behöver inga förkunskaper innan du kommer ut till oss, under 5 10 minuter lär vi dig det du behöver veta. Tandemhoppet består grovt sett av sex enkla moment instruktion, påklädning, transport med flyg, frifallet, skärmflygning samt landning.

  Fallskärmshoppning malmö

  Kanske är glidflygning din nya hobby. Backglidningar innebär att du flyger 115 meter över marken och flygen varar i 12 minuter. När du har vant dig vid att glidflyga kommer du att kunna njuta i fulla drag av den härliga känslan. Om du känner dig extra modig kan du få prova på att styra själv och om du vill ha ytterligare en utmaning kan ni kanske fallskärmshoppning prova att göra lite luftakrobatik tillsammans. Nästan alla människor drömmer någon gång om att kunna flyga och vara fri som en fågel. Du har just hoppat fallskärm, nästan dubbelt så stor som en vanlig glidskärm. Alla flygningar görs under kontrollerade former. Det är så nära drömmen om att kunna flyga du kan komma.

  V lkommen till Sk nes Fallsk rmsklubb - Skydive.H r kan du hoppa tandem, g kurs, boka uppvisningar och hoppa fallsk rm.

  Fallskärmshoppning malmö: Långedrags kajakuthyrning

  Ofta kan man få en tid samma vecka men boka gärna ett par veckor innan om ni har ett speciellt datum som ni vill hoppa. Glidflyg på egen hand, kanske vill du utmana dig själv ytterligare och prova på att glidflyga helt på egen hand. Tandemhopp och glidflyg för den som vågar. De flesta av instruktörerna har flera tusen hopp bakom sig kan man äta lax när man är gravid och genomgått en speciell utbildning just för tandemhoppning. Det är en obeskrivligt häftig känsla att flyga fritt på egen hand för första gången. Våra instruktörer är välutbildade och certifierade och kursen innehåller en bra blandning av teori och praktik. Det ger den totala frihetskänslan och du kan koncentrera personlig almanacka rabattkod dig helt på den magnifika utsikten. Du känner lugnet komma och börjar fundera övr vad du igentligen har varit du med.

  I Göteborg, Alingsås, Beddingestrand och Sala erbjuder vi tandemskärmflygning.Efter en relativt kort utbildning kan du sedan på egen hand flyga fritt över landskapet och njuta av den hänförande utsikten.Har du inte fått mailet så ber vi er att kontakta oss igen.

Sök

Kategorier

Arkiv