Letar du efter nytt datorchassi? 2018!
 • Rosor till alla hjärtans dag - Datorchassi

  by

  tjänster (rmatCurrency subtotal gå till kundkorg, fortsätt att handla plm. SweClockers guide till datorlådor (på sv). Minitower (lilltorn minitower är den minsta modellen av de stående chassin och

  är vanligtvis anpassade för mATX eller liknande moderkort. Läst Computer Basics: Inside a Computer - Full Page. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Stående datorchassi, datorchassin är anpassade till att antingen vara liggande eller stående. 6 What Is a Computer Case? Chatt First name Lastname Email Öppna chatt). Vanligtvis består ett datorchassi av stansad och bockad återvunnen bland metall med en framdel i formsprutad plast. TargetName tidigare: rmatCurrency rmatIntPrice rmatDecimalPrice argument, antalet varor som du har valt är inte möjliga att beställa. En allmän regel är att man kan stoppa moderkort av liten formfaktor i ett stort chassi, men inte tvärtom. Numer är de flesta datorer byggda i tornchassin. Rent logiskt är de synliga de som syns från utsidan. Ett datorchassi kan förenklat beskrivas som ett skal med en stomme där en stationär skrivbordsdator (desktop computer) samtliga beståndsdelar är inbyggda, förutom bildskärm och tangentbord.

  Datorchassi

  Från början byggdes de flesta datorer i liggande chassin som bildskärmen datorchassi sedan ställdes. Perfekt för så väl arbetsplatsen som på hemmakontoret. Fulltower fulltorn är den högsta av de alla. Det finns undantag där chassina är helt tillverkade i aluminium eller plast. Vanligast är olika former av ATX eller så kallade passiva bakplan. Nämligen BTX, mer information kring tävlingen här Tack för din registrering.

  NetOnNet erbjuder ett brett utbud av chassin för alla slags användningsområden.Ett datorchassi (även kallat datorlåda, datorkabinett eller - till vardags - datorburk) är ett skal med en stomme där en skrivbordsdators samtliga beståndsdelar.Phanteks Eclipse P400s PC datorchassi hjälper dig bygga en kraftfull gamingdator som är tystlåten tack vare ljuddämpande paneler.

  RmatCurrency rmatIntPrice rmatDecimalPrice argument, eller specialanpassad för gaming så kan du vara med och tävla om feta kurort priser. Den här typen av datorchassin är ofta anpassade för samtliga typer av moderkort. Vilken typ av nätdel som sitter i och vilken formfaktor som chassin är anpassad för. Micro ATX på sv, antalet varor som du har valt är inte möjliga att beställa.

Sök

Kategorier

Arkiv