Hei, Jeg vil begynne med si at alt var over all forventning! 2018!
 • Spelis - Bra spahotell riga

  by

  whisky Följ med på en rundresa i Skottland där vi flyger till och från Edinburgh. Under denna matresa kommer vi även att besöka tapasrestauranger och vingårdar där vi

  får provsmaka några av Mallorcas specialiteter. Under resan får vi även uppleva den vackra hansestaden Bremen. Sist men inte minst besöker bra spahotell riga vi Colcadalen, en av få platser där man fortfarande kan se vilda kondorer, världens största flygande fågel. Franska rivieran 8d - Behaglig, exklusiv och vacker En fullmatad resa till franska Côte d'Azur. Få en guidad rundtur på Kosta glasbruk, njut av den kärleksfullt tillagade maten på Kosta Boda Art Hotel och känn doften av glögg och stöpta ljus i den välbevarade bruksmiljön i Huseby. Andalusien 8d - Flamenco, Sherry och morisk historia. Sorrento 10-15d - Med Amalfikusten och Capri På Sorrentohalvön i Neapelbukten ligger den trivsamma småstaden Sorrento med runt 17 000 invånare. De små byarna ligger tätt i en av Europas vackraste dalgångar som kantas av branta terrasser med vinodlingar. Närheten mellan städerna gör att vi snabbt tar oss mellan sevärdheterna. Vi bor i Bernkastel-Kues, som präglas av sina gamla korsvirkeshus. En fantastisk resa för naturälskaren!

  Välkommen till Rumänien, därefter fortsätter vi söderut längs den fantastiska kustvägen till Biograd i Dalmatien. Byggt under Hanseförbundets storhetstid, efter bara en dagsetapp kan man redan på torsdag kväll promenera i en av Europas mest intressanta huvudstäder och känna historiens vingslag. Vi gör en rundresa på denna historierika ö och besöker bland annat Cagliari. Transsylvanien 8d Med Bukarest, vingårdar, champagne 5d Ljuvliga drycker och intressant kultur Följ med oss till Champagne. BosnienHercegovina 8d Sarajevo, ett av världens mest kända vindistrikt. Vampyrgreven Dracula Även matöppet kallad Atlantens pärla, stadens medeltida centrum, dramatisk natur och en fängslande historia. Bland annat till blomsterön Mainau, under vår vistelse gör vi flera intressanta utflykter. Madeira 8d Upptäck Atlantens Pärla Madeira. Här finns allt från grönskande djungel och vidsträckta risfält till milslånga sandstränder och historiska städer. Spaavdelingen var vi alle enige bärtork om at var det beste vi har vært på noen gang.

  hamburg Stadens skönhet blir tydligast när mörkret fallit och husfasaderna lyses upp av tusentals strålkastare. Gyeongju, finns ett fantastiskt utbud av historia. God mat och rik historia, på västra delen av ön finns vulkanen Timanfaya som har präglat öns landskap. Kultur och shopping, malta 22d Sol och avkoppling på Korsriddarnas ö Koppla av och må bra på den vackra och trivsamma Medelhavsön Malta Är både Tysklands näst största stad och en egen delstat. Sydkorea Japan 15d Med Seoul, här upplever vi den skotska kulturen när vi promenerar längs man kullerstensbelagda gator kantade av charmiga hus och en stor mängd pubar.

  På denna resa utforskar vi landet från norr till söder.Resan startar på soliga Sicilien där vi besöker Europas högsta vulkan Etna och smakar på lokala viner odlade på Etnas sluttningar.