42 fr gor och svar om samlag : sm rtor, onani och lust. 2018!
 • Afs 1999 - Blöder vid samlag p-piller

  by

  är första gången för mig idag men det har blött 3gånger tror jag. Hjälp http hemsida Mensbloggen 24 februari 2017 21:03 Nej verkligen inte! Inte 100 men har för

  mig att har man inte fått sin mens vid 15 eller 16 (?) års ålder så kan man kolla upp det. Jag blöder väldigt mycket. Jag har skrivit ett annat mail till dig förut och du tyckte att jag skulle kontakta ungdomsmottagning eller skolsyste och jag vet inte riktigt om jag vågar göra det (pinsamt) kan man inte istället kanske maila ungdomsmottagningen utan att dem vet vem man är och. I porr verkar det som om alla vill ha sex hela tiden. Tack för att du svarade, känns mycket bättre nu, är det därför det kan göra ont första gången man har sex? Mensvärken gick över och har inte kommit tillbaka men mensen har fortsatt komma i jättemängder kan väll inte säga att jag behöver byta binda flera gånger i timme men måste byta myyyycket oftare än förut. Http Hemsida Mensbloggen Onsdag 16 maj 12:29 Förstår inte frågan Blandad Onsdag 16 maj 16:14 Jag ställde en fråga att vad betyder att man har haft problem med mensen alltid aså att den kommer när den vill. Men testa den minsta tampongen och ha nattbinda under, då slipper man känna mensen rinna :-) Åhh vet exakt hur du menar med att nysa mens eller bara hosta om man är förkyld. Http mensbloggen Mensbloggen Tisdag 23 jan 12:31 Nej det påverkar inte! Jag brukar inte blöda jättemycket men tillräckligt förl att behöva ha nattbinda. Nu har den ett til avbrott och har inte kommit sen dess? Det här är mina frågor: Vad gör jag om jag får den i skola och jag inte kan få tag på en binda/tampong? Du behöver inte berätta vad du heter. L 19 februari 2016 17:40 Hej! Jag är så himla orolig! Det är den andra som har gjort fel. Äter inga p piller sedan två år tillbaka. Oregelbunden kan även vara att mensen beter sig olika och inte bara cykelns längd. Men man gör det man själv känner för och är bekväm med såklart MJ 14:23 Hej! Somsagt jag blöder bara mycket några gånger när jag har mens, men jag behöver inte byta binda för att jag använder nattbinda. Har haft mens i en vecka nu med vanlig menstruation som jag brukar. ) anonym 5 november 2014 18:26 jag brukar inte blöda alls mycket men den här veckan blörder jag sjukt mycket, mår även illa och är yr, har varit hemma från skolan 2 dagar i rad. Munnen Tisdag 11 sept 20:27 Ja håll inne i munnen skrev lite fel så är det något med oregelbundet mens att göra eller vad från? Kommer denändå ta slut när den borde eller? För att han flyttade i sidan av mina ben, rumpa http Hemsida Mensbloggen Onsdag 8 aug 21:42 Inget hade samlag hänt, mer än du antagligen bara känt obehag Kan man! Jag vet att det finns klamydia meb undrar om det finns flera. Ha en nattbinda då så håller den lite längre! Men iaf det är super jobbigt vad ska jag göra?

  Blöder vid samlag p-piller: Danska killnamn

  55 Det är verkligen individuellt Är orolig ifall de är farlig. Jag var trött 15 Använd nattbinda och byt oftare så det inte finlandssvenska artister läcker. Det är olagligt att ge någon presenter eller pengar för att den ska ha sex med. Mitt bästa tips är tampong nattbinda om man blöder rikligt 27 Men den kan väl inte sälen sista minuten boende vara nåt annat. Man behöver inte föra dersökning om man inte vill. Andra vill vara nakna, vissa har så lite mens att de klarar sig med trosskydd medans andra blöder så mycket att de måste byta binda och tampong ofta. I alla fall denna sträng är inte alls farlig. Mensbloggen 15 18 Låter väldigt jobbigt, tappade matlusten 25 Tycker du ska kontakta umo om det inte slutar.

  Varf r bl der vissa tjejer vid samlag och varf r tappar killen st ndet ibland?Hur snackar man dirty i s ngen och vad ska man g ra om ens partner inte r lika k t som en sj lv?

  13 Nej oskulden är egentligen inget fysiskt som händer. Så jag säger bara det, så tycker du ska ringa umo. Jag har mens just nu och mamma har inga tamponger visbymäklarna eller bindor. Har läst runt lite och tror att min mens är relativt normal byter en normal tampong 23 gånger under en dag men sen på natten till andra dagen ät det jobbigare och jag blöder mycket med blodklumpar Är det normalt, på vår skola har. Tycker du ska ge tampong en chans och binda. Det har varit ändå ganska mycket för mig men inte särskilt ändå. Kram Mensbloggen 29 september Hej, asexuell, sök hjälp så snart som möjligt om det blöder för mycket. Andra gången blödde det med o ja sa till mamma som sa att det. Men det är viktigt att komma ihåg att porr inte är samma sak som sex i verkligheten.

  Amalfikusten? Blöder vid samlag p-piller

Sök

Kategorier

Arkiv