Vi har gått igenom hundratals av de bästa PC - spelen och samlat ihop de 40 bästa tiltarna, som du borde börja spela redan idag. 2018!
 • Ekenäs riddarspel 2018: Bästa pc spelen

  by

  sett mängder av exempel på detta de senaste åren, en del riktigt bra och en del som inte varit fullt så välgjorda. Beroendeframkallande och otroligt bra, oavsett om du

  spelar casual eller professionellt. Human Revolution, och som nu har fått en fortsättning med det ännu bättre Mankind Divided. Jurassic World: Evolution, jurassic Park är en licens som inte gjort någon glad sedan den allra första filmen från 1993. Låter som rena bästa pc spelen barndomsdrömmen. Sports Interactives känsla för detaljer går knappast att skoja bort. Tung sci-fi-systopi, mörka miljöer och mängder med specialegenskaper. Bakom utvecklingsspakarna hittar vi nämligen samma studio som gav oss Planet Coaster en spirituell uppföljare på Rollercoaster Tycoon som faktiskt lyckades överträffa sin förlaga. Far Cry har haft ett uppehåll i ett år nu, och förhoppningsvis har det gjort serien gott. För den som inte vet vad kalaset handlar om kan det beskrivas som en slags mörkare och köttigare variant av The Legend of Zelda, med ömsom pusselpysslande, ömsom demonslaktande. Pris: 399 kronor hos cdon. Owlboy hamnar definitivt i den första kategorin. Ur ett populärkulturellt sammanhang har kanske vampyter sett sina glansdagar när Twilight-hysterin till slut blåste över. Ladda ner från Steam. Bästa spelen till PC du kan köpa. Härom året fick serien en nystart i lysande. Deus Ex: Mankind Divided, deus Ex är en pc-serie med gamla anor, och mängder av kräsna fans. Serien har genom åren gjort enorma avtryck i fotbollsvärlden, och faktiskt använts för att scouta spelare i verkligheten. Noir-känsla och tungt regn för hela slanten, alltså. För fans av klassiska rollspel a la Baldurs Gate var Pillars of Eternity en riktig pärla. Än så länge är det lite ont om detaljer, så vi lämnar det där. Allt förpackad i en öppen spelvärld som lär passa konceptet utmärkt. Här snackar vi grönskande miljöer, exo-dräkter och onlinebaserat framtidspang-pang. Läs mer: Här är bästa spelen du måste ha till Nintendo Switch. Minecraft, Mojäng, läs hela listan här. Pillars of Eternity II: Deadfire.

  Bästa pc spelen

  Läs vår recension här, och även om det inte är riktigt lika bra tillhör det definitivt toppen i genren. Nu snackar vi riktig klassiker, men svenska helsingborgs stadsbibliotek THQ Nordic lång historia köpte upp licensen och är nu i full gång med seriens tredje del. Boka för 499 kr hos cdon. I år är det dags att återvända till den här minst sagt speciella världen. Pris, evolution bli ändringen på detta, pris.

  De bästa spelen utses av, pC, gamer varje år, men vi gör också nedslag i halvlek.Liksom 2017 toppas listan 2018 av rollspel och äventyr!Här på, pC, gamer betraktar vi betygsgränsen 85 procent med vördnad.

  279 kronor hos cdon, anthem ser hur som helst otroligt snyggt ut fattas bara annat när det har målats upp som utgivaren golvbrunnar Electronic Arts svar på Destiny. Men förhoppningsvis har studion lärt sig av sina misstag. Det handlar med andra ord om ett actionspel med en serietidningsliknande estetik. Nog behöver vi trycka online in en obskyr indietitel bland alla svulstiga AAAspel.

  Här syns influenser från bland annat Mega Man och The Legend of Zelda allt förpackad i en pixelperfekt skrud som inte lär lämna några nostalgiker oberörda.Läs mer: Stort test av bästa stationära datorerna för gamern.

Sök

Kategorier

Arkiv