De som äter mycket socker höjer sin risk att drabbas av cancer med ökad risk för för återfall och minskad chans att överleva, enligt forskning i New England Journal of Medicine, Clinical Advances in Hematology Oncology och The Journal of Physiology. 2018!
 • Vandrar - Att sluta med socker

  by

  kontext som min inre strid om kakorna utspelar sig, i slutet av andra veckan när jag känner mig förvirrad och helt tom på energi. Allt detta är sockerarter

  i plural, och alla innehåller de fyra kilokalorier per gram. Mer, lCHF för nybörjare, tidigare, gary Taubes: Att betrakta socker som tobak är nyckeln till hälsa för våra barn. Samtidigt har sockret smugit sig in datorchassi i stort sett överallt för att maten ska bli någorlunda ätlig. De rekommenderade ett minskat intag av fett, salt och socker, men British Nutrition Foundation som finansierades av livsmedelstillverkarna och satt med i kommittén protesterade. Jag bestämde mig för att sluta äta socker av två anledningar: för det första innehåller det ingenting annat än tomma kalorier, är beroendeframkallande och orsakar fetma. Utöver att säljas som ett tillbehör till mat hittar vi det även i sötsaker, bröd, bearbetad mat, såser och andra kommersiellt producerade livsmedel. Du hittar sockret i sin naturliga form i frukter och det utsätter inte din hälsa för risker så länge det konsumeras med måtta. Vad som oroar hälsoexperter är att raffinerat socker hittas i majoriteten av alla människors dieter; denna raffinerade variant är kemiskt behandlad och sägs vara lika beroendeframkallande som kokain.

  insemination Det må inte vara så farligt i små mängder. Det handlar om att äta riktig mat. Läsk och kakor, speciellt inte dess raffinerade form, och det gör mig i sin kvismaren tur medveten om hur mycket jag småäter.

  Om du har många av dessa symtom och beteenden kan det vara tecken på att du är sockerberoende och mår bra av att trappa ner eller sluta med sötsaker.Det gäller särskilt de sista fem punkterna som handlar om beteendet.Lite tillsatt socker i maten är okej, men välj bara socker av god kvalitet och njut av det.


  Trots att all bevisning ännu inte framkommit har vissa studier visat att blodsockertoppar kan vara en orsak till hjärnskador som påverkar minnet. Och därför kunde göra mat precis då det behövdes och jag hade tiden att göra precis det som behövdes. Fruktjuicer är nästa livsmedel som jag dumpar. Precis som förväntat, som naturliga juicer och vatten, bukkit om maten kommer. Dieter med stort sockerintag och högt glykemiskt index har kopplats till större risk för hjärtsjukdom.

  Detta blir ett avgörande ögonblick eftersom jag äter den förbaskade kakan och inte får ångest efteråt (tvärtom är det en väldigt trevlig upplevelse).Efter incidenten med kakan försvinner mitt sötsug helt och hållet.Den andra veckan präglas av upptäckter i synnerhet kring hur mycket socker det finns i saker jag tycker om att äta.

Sök

Kategorier

Arkiv