Upplev det rofyllda Art Garden Spa under kvällstid! 2018!
 • Hyra relax eskilstuna, Arken garden spa

  by

  där utsikten förresten, den har man nästan överallt, förutom i Hammamet där det istället är mörkt och mustigt. I det mittersta av de tre tornen hittar man. När man

  har provat alla poolerna, Hammamet, ångbasturna, isskrubben, torrbastun med efterföljande iskallt vatten. Och när man har har bläddrat i några tidningar och ätit frukt i relaxavdelningen. Familjepaketet - lek och bus på barnens eldorado *Här är paketet för hela familjen! Men precis som på många andra garden SPA-anläggningar får man den allra bästa upplevelsen om man kommer hit på en vardag, då det oftast är färre gäster. Om man är sugen på Upper House Grand Suite, som är en 158 kvm stor svit i 2 våningar, får man hosta upp 31 000 kr för en natt. SPA delen av Upper House har också skyhöga ambitioner (i dubbel bemärkelse). Det vill säga att man inte bor i själva hotelldelen, utan enbart besöker SPA delen i ett par timmar. Hôtel Eggers kan stoltsera med att vara ett av Sveriges äldsta hotell som ännu är i drift. . Men det kan ju hända att det kurrar lite i magen. Att de sedan har en utomhuspool med glasbotten som sticker ut från hotellet, gör att de där skyhöga ambitionerna får ytterligare en boost. Tänk på att det är en åldersgräns på 16 år för att besöka Upper House Spa. Vi erbjuder weekendpaket, konferenspaket och spapaket utformade efter dina behov. Titta in på vår hemsida för mera information, upplagd av Varbergs Stadshotell 11:40 spa Comments: None. Jämtland (0 kalmar (0 västernorrland (0 kampanj-erbjudanden, hitta aktuella kampanjer och rabatter på spa-weekends från olika kedjor och bokningssajter! Hotellrummen kostar från 3400 kr natten. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Vid Korsvägen med utsikt över hela Göteborg ligger Gothia Towers. Upper House har som ambition att erbjuda det allra bästa till sina gäster.

  För att riktigt komma in i den hur blir man smal i ansiktet avslappnade SPAkänslan. Upper House SPA är en mycket trevlig SPAupplevelse. Rent och så där typiskt västkustskt. Så vad väntar, det heta ångbadet där man tvagar sig på varma stenar. Omtanke och en exklusivt trivsam miljö. Tofflor och så en necessär med sparitualprodukter.

  Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.Arken Hotel & Art Garden Spa ligger på Oljevägen 100 i Skandiahamnen ca 12 km från Göteborgs centrum i riktning mot Öckerö/Torslanda.Det går lätt och snabbt.

  Arken garden spa: City hostel malmö

  Välkommen till ditt hotell i Varberg. Et samtidigt, arken top 10 spaanläggningar, med heta ångbad och varma stenar. Skäm bort dig själv och din partner och boka din romantiska weekend nedan.

  Entré till Upper House SPA kostar runt 1000 kr beroende på dag och vilka produkter man önskar.Välkommen till ditt hotell mitt i Göteborgs stad bara några steg från Centralstationen.

Sök

Kategorier

Arkiv