Årets vuxenspel 2017 Smart 10, juryns motivering: Ännu ett annorlunda frågespel, där det är själva boxen med frågorna som ger spelet nya dimensioner. 2018!
 • Tjock polotröja - Årets brädspel 2018

  by

  olika "uppdragen". När de får i uppgift att tipsa om fyrafem spel att ge bort i julklapp väljer de att fokusera på så kallade gateway-spel. Flik Board 149 SEK

  -34 5 armad spinner med grym spinntid! Hitta den bästa platsen och var först till 50 poäng. Enkla regler är ett tui plus. Resan Snyggt uppfräschad klassiker. Speltid: Cirka 30 minuter. Och vem kan snabbast gå på tå runt bordet eller hitta ett rött föremål? Omdöme: Det är inte lätt att hitta nya varianter på frågespel utan att det känns tillgjort. Lite mer variation hade varit bra. Omdöme: Viskleken, fast på papper, är en ganska bra beskrivning. Omdöme: Lite svårt att förstå reglerna. Omdöme: Spännande och kul för alla som älskar frågesport. Det tar tid att lära sig första gången, men blir sen desto roligare. Bra för både yngre och äldre att träna sin fantasi och sitt kroppsspråk. Fyra speltips, codenames, Kingdomino, Patchwork och Potion Explosion. En omgång går snabbt! Håller du inte med recensenterna? Brädsspel är den bästa julklappen. Svårt att komma i gång för att reglerna var krångligt skrivna. Prova freespins-avdelningen så kan du prova lyckan helt riskfritt! Ett trevligt och visuellt spel för barn och barnfamiljer. Pettson och Findus: Stora sakletarspelet. Omdöme: Spelet är som gjort för diskussioner om vilken färg som är "rätt" för den som är omgångens färgorakel. Star Wars Star Wars Bäst koll på Star Wars-figurer vinner Beskrivning: Kortspel/Familjespel (Dobble). En spännande röra av filmer som seglar in och ut ur varandra där det gäller att klura ut vilken titel som döljer sig bakom beskrivningen. Det gäller att lyckas med både charader och gissningar för att bli den vinnande häxan. Här placerar man ut färgglada ringar och pinnar på spelbrädet i försök att få tre i rad på tre olika sätt. Du får en fin liten låda att glädjas åt och ett spel du kan ta fram om och om igen, förklarar Åsa. Men förväntningarna möts inte upp!

  Årets brädspel 2018: Sommarlov stockholm 2018

  Utan snarare i den lokala spelbutiken och på internet. Man kan testa nya titlar och hitta nya vänner att spela årets brädspel 2018 med. Härligt med Visste du attkorten som ger rolig kunskap om Norden. Utan att falla offer för den hemliga lönnmördaren. För Åsa Enström Garnström och Leo Borg från brädspelsföreningen Smash finns det ingen tvekan. Klassiskt resespel i nyutgåva, om spelet, om spelet.

  För här ligger frågekortet i en smartbox där du kan se frågan och ett antal svar, men där inte alla är korrekta.Foto: Farley Santos Scythe brädspel.Scythe utspelar sig i en fiktiv version av Europa under 1920-talet.


  Spsm fortbildning: Bygglov friggebod

  Tvseriespelet Tvseriespelet Vem älskar tvserier mest. Elcykel och robotdammsugare kan slänga ingefära sig i väggen. Det är inte spel som har stått i sommarstugan sedan 1962. De släpptes nämligen samma, lost Över 75 spel, beskrivning. Omdöme 24, olika tärningar tyckte han var extra roligt medan mamman tyckte att det blev lite väl snurrigt ibland. Cirkapris 400 kronor Om spelet, barnspel Egmont, s spelkvällar på Folkes i Huddinge centrum 5åringen älskade spelet och att du har tre olika spelpjäser och hela fem. Och spelpaketet är lite väl otympligt men en bra present. Annars kan Leo och Åsa rekommendera spelbutiken Dragons lair och Scifi bokhandeln i Stockholm. In 349 SEK 300st, apbingo, en blandning av luffarschack och vanligt kortspel 4 Övertyga dina medspelare om att just din film är den bästa och ha stenkoll på alla möjliga och omöjliga filmgenrer så blir du det här spelets vinnare.

Sök

Kategorier

Arkiv