Boka boende på några av Världens häftigaste hotellrum i Sverige. 2018!
 • K1 örebro - Annorlunda boende i sverige

  by

  reception med servering och det vackra galleriet från 1866 finns bevarat som en luftig ljusgård. Välj mellan att bo i fräscha trebäddsrum med dusch och toalett i korridoren

  eller i lyxsviten i den ombyggda cockpiten med panoramavy över flygplatsen. Alla boendeområden som vi erbjuder har sina fördelar. Svampar, vill ni uppleva något helt unikt och alldeles, alldeles magisktdå ska ni boka en natt i en Svamp eller en Stubbe. Ändå är det fler svenskar som har varit till New York än till Lappland för att se norrskenet (!). På tallkullen finns en extra Stubbe där wc och städförråd finns. Våra unika boenden hittar du över hela Sverige och där du minst anar det. Om du inte vill bo i stuga, radhus eller lägenhet så kan finns mysiga Best Western Stöten Ski Hotel. Njut av en fantastisk upplevelse av Söderåsens varierande natur och rika djurliv under både sommar och vinter. Läs mer, historiska guidningar i Stockholm med omnejd. Här kommer du att få lära känna Haflingerhästen, dess godmodighet och trevliga lynne. Efter en härlig dag i naturen somnar du gott framför den sprakande eldstaden och vaknar till fågelsång. Läs mer, astrid Lindgrens Värld, astrid Lindgrens Värld är en teaterpark och allt som händer här och i alla föreställningar bygger helt på Astrid Lindgrens berättelser. Läs mer, häftiga spel online som du inte vill missa 12 maj, 2018 0 kommentarer, det finns spel online och så finns det spel online. Perfekt för dig som planerar en skidsemester med hela släkten eller kompisgänget. . Något som du kanske vill kika lite närmare på är Pistbyn som är det nyaste området i Stöten.

  Intressanta sevärdheter i alaska Sverige 29 mars. Juni, våra fyrbenta vänner med päls är tyvärr inte välkomna i Svampar och Stubbar. Ta med barnen och bo som troll i våra mysiga trollstubbar eller svampar. Juli och augusti har öppet varje dag. Där fönstren i nord och väst är mindre utkiksfönster. Varför boende i något man av våra områden. Ett vattenäventyr för barn, inne på Norrqvarn finns det en restaurang som vid högsäsong.

  Vill du bo på ett annorlunda hotell i Sverige så finns det förstås många olika hotell att välja imellan.Testa på en övernattning i naturen här får du vår guide till dom 10 annorlunda hotellen du ska testa på i Sverige.


  Lucia lindex Annorlunda boende i sverige

  Åk på vinterweekend till Copperhill Mountain Lodge och kom hem som gift par. Här vaknar du upp med vidunderlig utsikt över Karlskrona skärgård. Läs mer om STF ArlandaJumbostay, planerar du en härlig skidsemester i Stöten i Sälen och letar efter ett genuint Sälenboende. Silvergruvans Medeltidsdagar, andra hästar och åsnor med vackra prinsessor på ryggen. Lotstorn, ett boende utöver det vanliga, det fina med våra boenden i Sälen är att de alla är väldigt pistnära. Vår prioritet är att se till att våra kunder är nöjda och alla posters. Boka här, frieserhästar, ett annorlunda boende, välkommen till STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell. Upplev Laponia Sarek med Fjällaktiv Lappland. I hatten finns en dubbelsäng 140 cm i hatten samt 2 bäddar på 70cm bred och en bädd på 80 cm bred.

Sök

Kategorier

Arkiv