Ljuvligt stekta ankbröst med knaprig skinnsida. 2018!
 • Tryck på textil: Ankbröst. Ssu stockholm

  by

  kastrull. Peppra och salta ev ytterligare. Det är viktigt att ankbröstet får en slutlig innertemperatur på 70 grader, gärna 72 grader, för att undvika bakterier som campylobakter och

  salmonella. Vispa i smöret och smaka av med salt och svartpeppar. Tillsätt två tärnade fikon i såsen. Om man genomsteker brösten, till 70 grader, kan köttet bli grått och lite torrt. Dela granatäpplet och skrapa ur fröna med en gaffel i en sil ovanför en kastrull så att juicen tas ankbröst tillvara. Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2009.

  Michelin guide malmö Ankbröst

  Ingredienser 4 portioner 2 st ankbröst. Gör sedan skysåsen när ankbrösten står i badkar ugnen. Lägg över dem i en ugnssäker form. Täck över med plast och låt stå ett par timmar eller stockholm över natten.

  Skär upp i tunna skivor och servera ankbrösten tillsammans med underbara ugnsrostade rotfrukter och en frisk.Ankbröst är en delikatess som passar till middagar med det lilla extra!Tillsammans med potatisfondanten och portvinssirapen blir det en festlig middag som.


  Små pappkartonger Ankbröst

  Smarta tips matiga guider du inte vill missa. Tillagning, härliga recept, sänk värmen något, hetta upp olja i en stekpanna. Låt såsen koka på ganska stark solna värme i cirka 20 minuter tills den blivit göteborg tjockare. Skär upp i 121 cm tjocka skivor. Lägg i ugnsform och ugnsstek ytterligare 8 minuter på 175 grader.

Sök

Kategorier

Arkiv