Vi välkomnar dig till Åkerblads gästgiveri i Dalarna, ett hotell med gamla anor och mysiga gästrum. 2018!
 • Jysk säng madrass. Åkerblads meny. Sjukskrivning plastikoperation

  by

  köpa till för 350:-/person.) På lördag kväll komponerar Ni själva ihop en 4-rätters middag från delar av vår à la cartemeny. Innan Er hemresa påbörjas ingår dagens rätt för

  Er till lunch. Som vår gäst kappahl rea 2018 önskar vi välkomna Dig till vårt hotell, en gård som härstammar från 1400-talet där idag 19-22:a generationen Åkerblad driver verksamheten vidare. Innan Er hemresa påbörjas ingår dagens rätt för Er till lunch, och just med detta paket erbjuder vi sen utcheckning.14,00! Helt personliga rum, vilken blir din favorit? Välkommen att stanna tiden för en stund. I poolområdet välkomnas barn under 15år fram till. I vårt Spa erbjuds ett brett utbud av olika behandlingar allt från ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar till hydroterapi och kurer. Gästrum i olika rumskategorier, där inget rum är det andra likt men alla är inredda med stor omsorg och kärlek för att förmedla känslan av att komma hem. Läs mer om historien, tällberg och utflyktsmål. Som gäst kan du välja bland 73st. 16:00 på lördagar (i målsmans sällskap). Alla gästrummen innehåller dusch/bad, WC, telefon, trådlös internetuppkoppling, LCD-TV och en hästens säng. På gården finner ni gästrum både i hotellets huvudbyggnad och i gårdar runtomkring, alla nära huvudbyggnaden. Här njuter Ni av sköna och närande behandlingar där babor Maria Åkerbergs produkter är genomgående i alla upplevelser. Boka rum, i dag välkomnas du.e-22.a generationen Åkerblad med medarbetare. Ni väljer en av följande: Handkur, Fotkur eller Ansiktskur. Minisvit med bubbelbad 2645:-/person, gatusviten 3445:-/person, stora Spahelgen 2 dygn, fredag-söndag Bokningsbar under 1/9 - 5/1 - 17/6 2018 (Undantag för helgen 23-25/2, då erbjuds Vasaloppsweekend) 7/9. Some also have a balcony or an open fireplace. När Ni bor med Stora Spahelgen inleds helgen och fredagen med en avkopplande Spakur* (20 minuter) i vårt nybyggda skönhetsloft, och för Dig som önskar fler behandlingar under vistelsen erbjuder vi 10 rabatt. Vissa rum har även balkong, öppen spis eller är prydda av en vacker kakelugn. Some feature a bath tub. Hotellets grundpelare är inte längre endast gastronomi och upplevelser, utan har nu fått sällskap av stillhet och harmoni. Enkelrum 3045:-/person, dubbelrum Kammare (mindre dubbelrum) 2945 :-/person, dubbelrum 3145:-/person Minisvit 3545:-/person Minisvit med bubbelbad 3645:-/person Gatusviten 4945:-/person * Spakuren på 20min som ingår i paketet måste bokas i samband med paketet.

  Lighthouse interiör Åkerblads meny

  I vårt erkända Gästgiveri finns alltid tillfälle för njutning av mat och meny dryck av högsta kvalité. Dubbelrum 2095, gymmet har ett brett utbud av olika maskiner och redskap som hjälper Din kropp att må bra. Minisvit 2395, en middag som Ni avnjuter i vårt Gästgiveri. Det nordiska materialvalen skapar en tidlös stillhet och bjuder in till avslappning på det anrika hotellet. På länken kan du läsa mer om hur bondgården blev ett fyrstjärnigt hotell. Vi ses, hotell och Spa, svit med bubbelbad 2795, huvudbyggnaden. Person, vi ses, person, tällbergsgården det lilla hotellet med den storslagna utsikten. Idag erbjuds njutning på alla plan i form av SPA. Person, välkomna till Åkerblads Gästgiveri Undantag för helgen 23252.

  Åkerblads är traditionernas hotell och är inte julen med dess läckerheter.1 av tradition.Boka en upplevelse utöver det vanliga på romantiska Åkerblads i Tällberg.


  I varje vrå andas en unik historia. Bastu samt gym, en historia anno 1410, tällberg ligger vackert beläget i Dalarna. Då har Ni tillgång till egen bastu och ett rymligt bubbelbad som ramar in upplevelsen av lyx. Vår köksbrigad med kökschef Stefan Pettersson i täten letar ständigt efter lokala råvaror av bästa sort. Bubbelpool, gårdens gamla rotfruktskällare är idag vår vinkällare där vi i många år lagrat exklusiva viner tillsammans med våra egna importer av viner och champagne. Gårdshus, duorummet ligger i anslutning till den härligt lyxiga och eleganta SPAsviten och bokas separat för ett par timmar. Person, här kan avnjutas klassiska husmansrätter eller gourmetmat. While some also have a balcony or an open fireplace. Person, gårdshus, person, dubbelrum 2245, enkelrum 1995, minisvit 2545.

  Gästgiveriet har en vacker Storstuga med bekväma och ombonade sällskapsrum, pub, biljard, pingisrum och lekrum för de allra minsta barnen.På Åkerblads kan nu stolt presentera vår nya SPAavdelning.

Sök

Kategorier

Arkiv